icon

Predčasné starnutie placenty

zuzanatomas9394
20. jan 2022

som v 33 tyzdni a bolo mi oznamene ze placenta je ovela viac dozreta ako by mala ze vraj ma 3 stupne dozrievania ja som uz ako keby medzi 2-3 stupnom co maju zeny uz takmer pred terminom... ale plodovej vody je zatial dost maly sa hybe ozvy mam tiez dobre tak zatial kontrola o 5 dni... mate s tym nejake skusenosti?

katlula
15. aug 2022

@zuzanatomas9394 Ahoj Zuzka. Dnes mi tiež doktor povedal, že mám placentu na 36 tt a som v 31. Ako ste nakoniec dopadli? My máme poradňu až o 4?týždne.

zuzanatomas9394
autor
15. aug 2022

@katlula porodila som v 39 tt chlapceka 2300 gramov mal dorastol len taku z bozu pomocu jak sa hovori lebo som mala aj zle prietoky ale inak zdravy je vsetko super 🥰myslim ze by to mohlo byt fajn aj vo vasom pripade mne vysvetlovali ze to "nevadi" ze je trosku viac zostarnuta ako by mala drzim palce

katlula
15. aug 2022

@zuzanatomas9394 dakujem 😊 maly ma zatial vsetky miery v poriadku, tak snad to potiahneme tiez tak pekne do terminu. Povedali nam, ze nemusim stresovat, ale predsa sa clovek zlakne.

zuzanatomas9394
autor
16. aug 2022

@katlula to verim je to hrozne pocuvat takr veci v tehotenstve ale ja verim ze to bude v poriadku🥰drzim palce a prajem vela zdravicka 🥰

zuzanatomas9394
autor
16. aug 2022

@katlula a moj mal aj miery vzdy onicom ... hlava vzdy najvacsia nohy malicke vsetko inak cele zle a nakoniec 45 cm celkom zdravucky peknucky hlapcek mame 5 mesiacov a je uzasny ... bude dobre nebojte sa 🥰

katlula
17. aug 2022

@zuzanatomas9394 dakujem za povzbudenie 🙂 Verim, ze vsetko dobre bude 🙂 uz aby bol s mami, ale az v termine :D

zuzanatomas9394
autor
17. aug 2022

@katlula verim ze bude drzte sa 🥰