Placenta margitalis v 27. týždni

8. máj 2021

Ahojte bola mi diagnostikovana placenta margitalis s naliehanim 10 mm a medzi placentou a brankou 1 cm hematom v 27 tyzdni. Ma niekto s tym skusenosti?

kiki68
9. máj 2021

To sa moze este vytiahnut. Ani to neries , len sa nenamahaj a nesed v tureckom sede. To je nevhodne, nakolko treba tu placentu nechat spravne sa vytiahnut este tieto tyzdne. Ked sa do 32tt nevytiahne, tak potom daju Termin na cisarak

autor
10. máj 2021

@kiki68 bola som aj s krvacanim v nemocnici po prijati do nemocnice prestalo. Po styroch dnoch som sa vypytala domov. Mam nariadeny priany kludovy rezim ale niak sa v nom presne nevyznam co mozem a co nie. Mam doma este dvojrocnu dcerku. Mozem ist napr autom do obchodu sa prejst a nic neniest alebo len cele dni lezat a lezat a ani sa nepohnut?

kiki68
10. máj 2021

V tomto tyzdni uz urcite mozes ist trosku a nic neniest. Ako nemyslim, ze by si na tom bola tak zle, ale neviem co presne odporucili. Lebo v tomto smere vidim velmi odlisne postup gyn na sk a napriklad tu v at. Tu u mna mi odporucil normalne sa ist prejst, len nie velmi dlho a nic tazke nedvihat. Proste setrit sa

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre