icon

Prejdú bolesti tehotenského ischiasu pred pôrodom?

Včera o 16:41

Ahojte baby som v 27tt ,bola som už aj hospitalizovana v nemocnici žiaľ nikto mi nevie pomôcť na ischias.. nemôžem chodiť od tej bolesti ani spávať , a všetci mi hovoria že to bude trvať do pôrodu 🙈🙈😭😭 trvá to už 2 týždne 🙈 prosím je tu niekto koho to prešlo skôr ako po pôrode?
Obstreky,infuzky nepomáhajú vôbec a na kortikoidy nepristupim 🙈 fyzioterapeut mi tiež nepomáha lebo sú to neskutočne bolesti aby som hoci čo spravila. Skúšala som gély kadeake,termofor

marhulka13
Včera o 16:56

@anonym_autor vitaj v klube, ja už som teda v 33 tt, ale to je niečo hrozne . Otočiť sa na posteli je nadľudský výkon a to spánku ani nehovorím. Niekedy ani neviem, ako sa uložiť. Mne to predtým prešlo samé hneď po porode

autor
Včera o 17:06
@marhulka13

@anonym_autor vitaj v klube, ja už som teda v 33 tt, ale to je niečo hrozne . Otočiť sa na posteli je nadľudský výkon a to spánku ani nehovorím. Niekedy ani neviem, ako sa uložiť. Mne to predtým prešlo samé hneď po porode

@marhulka13 a ty to máš od kedy?.presne toto, otočiť sa je niečo nenormálne ťažké :( mne gynekológ dovolil si dať flector ale zas si neviem predstaviť byť na ňom každý deň až do pôrodu :(

marhulka13
Včera o 17:08
@anonym_autor

@marhulka13 a ty to máš od kedy?.presne toto, otočiť sa je niečo nenormálne ťažké :( mne gynekológ dovolil si dať flector ale zas si neviem predstaviť byť na ňom každý deň až do pôrodu :(

@anonym_autor mne tiež okolo 25 týždňa a postupne sa zhoršovalo. Ako fakt si pripadám ako 100 ročná babka. Keď náhodou zaspím a dlhšie ležím, to je konečná. Normálne zobudím muža, nech mi to trochu pomasiruje

autor
Včera o 17:11
@marhulka13

@anonym_autor mne tiež okolo 25 týždňa a postupne sa zhoršovalo. Ako fakt si pripadám ako 100 ročná babka. Keď náhodou zaspím a dlhšie ležím, to je konečná. Normálne zobudím muža, nech mi to trochu pomasiruje

@marhulka13 to aj mne muž hovorí že som ako stará babka a pritom mám 28 rokov :( strašné sa bojím že to bude až do pôrodu..už mi kôli tomu navrhli z neurológie cisársky rez

marhulka13
Včera o 17:14
@anonym_autor

@marhulka13 to aj mne muž hovorí že som ako stará babka a pritom mám 28 rokov :( strašné sa bojím že to bude až do pôrodu..už mi kôli tomu navrhli z neurológie cisársky rez

@anonym_autor aj mne pri prvom tehotenstve, no ja som tak rýchlo porodila, že nestihli, ale vtedy akoby vypli všetky bolesti a hneď ako bol syn vonku, tak už bolo po bolesti úplne. Vrátila sa zase v ďalšom tehotenstve. Takže pre mňa nie je tehotenstvo najkrajšie obdobie ženy, ale bolestivá nutnosť aby som sa dočkala toho najkrajšieho

autor
Včera o 17:21

To ti verím. Ja už sa tiež neviem dočkať kedy malého uvidíme a verím že už budem normálne fungovať

kiki68
Dnes o 06:12

@anonym_autor jedine vydrzat, asi nic nepomoze, ked obstreky nezaberaju. Mozno skor meditacia a akupunktura, pripadne brat to utrpenie ako posilnenie.

kiki68
Dnes o 06:15

Inak tam and o lepsie nebude do porodu, nakolko ten problem je ta vaha dietata a to cele tlaci kde nema. Je to taky umelo vyvolany problem tym tehu, rovnako ako kopec podobnych. Po tehu to prejde.