Prejdú bolesti tehotenského ischiasu pred pôrodom?
Ahojte baby som v 27tt ,bola som už aj hospitalizovana v nemocnici žiaľ nikto mi nevie pomôcť na ischias.. nemôžem chodiť od tej bolesti ani spávať , a všetci mi hovoria že to bude trvať do pôrodu 🙈🙈😭😭 trvá to už 2 týždne 🙈 prosím je tu niekto koho to prešlo skôr ako po pôrode?
Obstreky,infuzky nepomáhajú vôbec a na kortikoidy nepristupim 🙈 fyzioterapeut mi tiež nepomáha lebo sú to neskutočne bolesti aby som hoci čo spravila. Skúšala som gély kadeake,termofor
@anonym_autor vitaj v klube, ja už som teda v 33 tt, ale to je niečo hrozne . Otočiť sa na posteli je nadľudský výkon a to spánku ani nehovorím. Niekedy ani neviem, ako sa uložiť. Mne to predtým prešlo samé hneď po porode
@marhulka13 a ty to máš od kedy?.presne toto, otočiť sa je niečo nenormálne ťažké :( mne gynekológ dovolil si dať flector ale zas si neviem predstaviť byť na ňom každý deň až do pôrodu :(
@marhulka13 a ty to máš od kedy?.presne toto, otočiť sa je niečo nenormálne ťažké :( mne gynekológ dovolil si dať flector ale zas si neviem predstaviť byť na ňom každý deň až do pôrodu :(
@anonym_autor mne tiež okolo 25 týždňa a postupne sa zhoršovalo. Ako fakt si pripadám ako 100 ročná babka. Keď náhodou zaspím a dlhšie ležím, to je konečná. Normálne zobudím muža, nech mi to trochu pomasiruje
@anonym_autor mne tiež okolo 25 týždňa a postupne sa zhoršovalo. Ako fakt si pripadám ako 100 ročná babka. Keď náhodou zaspím a dlhšie ležím, to je konečná. Normálne zobudím muža, nech mi to trochu pomasiruje
@marhulka13 to aj mne muž hovorí že som ako stará babka a pritom mám 28 rokov :( strašné sa bojím že to bude až do pôrodu..už mi kôli tomu navrhli z neurológie cisársky rez
@marhulka13 to aj mne muž hovorí že som ako stará babka a pritom mám 28 rokov :( strašné sa bojím že to bude až do pôrodu..už mi kôli tomu navrhli z neurológie cisársky rez
@anonym_autor aj mne pri prvom tehotenstve, no ja som tak rýchlo porodila, že nestihli, ale vtedy akoby vypli všetky bolesti a hneď ako bol syn vonku, tak už bolo po bolesti úplne. Vrátila sa zase v ďalšom tehotenstve. Takže pre mňa nie je tehotenstvo najkrajšie obdobie ženy, ale bolestivá nutnosť aby som sa dočkala toho najkrajšieho
To ti verím. Ja už sa tiež neviem dočkať kedy malého uvidíme a verím že už budem normálne fungovať
@anonym_autor jedine vydrzat, asi nic nepomoze, ked obstreky nezaberaju. Mozno skor meditacia a akupunktura, pripadne brat to utrpenie ako posilnenie.
Inak tam and o lepsie nebude do porodu, nakolko ten problem je ta vaha dietata a to cele tlaci kde nema. Je to taky umelo vyvolany problem tym tehu, rovnako ako kopec podobnych. Po tehu to prejde.

@anonym_autor vitaj v klube, ja už som teda v 33 tt, ale to je niečo hrozne . Otočiť sa na posteli je nadľudský výkon a to spánku ani nehovorím. Niekedy ani neviem, ako sa uložiť. Mne to predtým prešlo samé hneď po porode