icon

Prekonané kiahne v tehotenstve

55minnie55
4. aug 2015

Hľadám tehuľky, mamičky, ktoré prekonali kiahne v tehotenstve. Veľmi by mi pomohli názory a povzbudenie ako to dopadlo. A ako to u Vás prebiehalo a či ste behali po prekonaní aj po nejakých vyšetreniach. Ďakujem. 🙂

kiwi82
4. aug 2015

ahoj, ja nie ale moja kámoška mala počas tehu kiahne. tuším v 4.mesiaci. bola hospitalizovaná na infekčnom lebo fakt bola to bodka na bodke. potom ju poslali na gyndu len na vyšetrenia a usg. nevenovali sa jej nijako špeciálne. dieťatko je vporiadku. má niečo cez pol roka 🙂

kuf
4. aug 2015

Ja som mala kiahne v 37 tyzdni tehotenstva 40 horucky bola som doma a fakt bodka na botke ale maly bol ok a ked dostal v skolke kiahne mozno mal 5 bodky

kuf
4. aug 2015

Na nijakych vysetreniach som po prekonani nebola bola som ok

55minnie55
autor
5. aug 2015

ĎAKUJEM VáM pene 🙂 trošku ste ma ukľudnili 🙂

55minnie55
autor
13. aug 2015

a mali ste kiahne aj v ústach? ja som už z toho zúfalá... málokto ich mal v 1. trimestri. Ja sa cítim dobre. Aj malinké je také aké má byť. Môj gynekológ ma poslal do Martina ku MUDr. Grochalovi. teraz som v 14tt. Objednal ma na 19.-20. tt, Už nech som tam.

55minnie55
autor
31. aug 2015

už nech je ten 20. tt... min. t. mi robili tripple tety... dúfam, že výsledky dopadnú OK ...

pasarica
13. mar 2017

@55minnie55 ahoj, je to sice stara tema, ale mozem poprosit o info, ako si dopadla?

55minnie55
autor
14. mar 2017

Dobre, mala ma 13,5 mesiaca a je zatial všetko ok...je zdravá, ciperna ...mala sibalka .. mas rovnaký problém?

pasarica
14. mar 2017

@55minnie55 no mám akosi z toho strach, lebo je veľká pravdepodobnosť, že v blízkej dobe ich syn donesie zo škôlky. Ako malá som mala slabí priebeh kiahni (cca 3 pupáky) a bojím sa, že sa zopakujú, čo nie zriedkavé. Som začiatok 19-teho týždňa, gynekológ vravel, že orgány sú dovyvíjané, tak by to nemalo byť také zlé, ak by predsa prepukli...