icon

Prestalo vám srdiečko biť počas tehotenstva?

9. nov 2024

Stalo sa vám prosím vás že ste boli 9+5 dni týždeň tehotenstva a srdiečko nebije. Ale cítite sa akoby ste boli na začiatku tehotenstva aj také nevoľnosti aj chute rôzne ale plod je takzvané mŕtvy lebo nebije srdiečko. Ja mam vždy taky pocit akoby nebolo to tak lebo nemám nejaké ťažkosti bolesti ani krvácanie nič normálne mam chute aj nevoľnosti

deti95060810
9. nov 2024

nevolnosti nemusíš mať vôbec a tehotenstvo je aj napriek tomu OK...

sisa_s
9. nov 2024

Priznaky ti robi hcg, hladina klesa aj mesiac po potrate

mamamasama
9. nov 2024

Nech to zhodnoti lekar. Mojmu prestalo bit srdiecko v 12tt a priznaky som mala este takmer mesiac po. HCG bolo stale vysoke.

katarinaforever
9. nov 2024

Áno v 6 mesiaci

mimikas
9. nov 2024

HCG sa vyplavujre z tela dlho. Mne zistilize prestalo bit srdiecko v 12 tt ale plod bol velky len 9tt, cize 3 tyzdne som nevedela se uz nie som tehotna, priznaky som mala vsetky. Bola som na kyrete a vsetko bolo ok.

sense
9. nov 2024

Áno ....záchod som objímala ešte v deň keď som sa dozvedela že srdiečko nebije a ešte aj pár dní po. Nevoľnosti prestali keď sa spustilo krvacanie

dadis
9. nov 2024

U mna v 11tt

ivik4
9. nov 2024

Stalo

domka222
9. nov 2024

Áno stalo

autor
9. nov 2024

A keď pôjdem na kyrataz po akom čase sa môžme pokúšať o babo ? Ako ste boli natom vy otehotneli ste hneď alebo pár mesiace pauzu ? Ja sa ospravedlňujem ze sa pýtam ale mam miliónov otázok a myšlienok a zároveň ide mi srdce vybuchnúť zo žiaľu o stratu bábätka. Toto bolo po prvý krát a naše prvé bábätko 😭

ivik4
9. nov 2024

Otehotnela som po odporucanych 3 mesiacoch a opät prisla o dieta v 5 mesiaci. Vela zien uz ale dieta donosilo.
Vies, nerada citam na vsetko nieco take ze : bude dobre bude dobre, lebo keby nebolo ,o to viac by to mrzelo. Tak ako to vtedy mrzelo mna
Clovek nikdy nevie
Drzim palce

mariac91
9. nov 2024

Ahoj áno presne v rovnakom týždni aj dni , doktorka skonštatovala že to bolo čerstvé lebo plod zodpovedal týždňu . No ja som práve preto šla že mne zmizli príznaky …. A Dr už povedala že srdiečko nebije. Odporúčali mi po kariére počkať 3 mesiace. Počkali sme jeden menzes a další už neprišiel 🙂 čoskoro rodíme. Ale zo mna si príklad neber. Ja som to proste riskla kvôli tomu že som počula že po kyretazu je maternica pekne prekročená čistá a je najvyššia šanca , že sa ujme

domka222
9. nov 2024

Ja znova po 4 rokoch a scenár bol zase ten istý

autor
9. nov 2024

Neviem fakt co by to mohlo zapríčiniť alebo ako to nazvať je pravda ze som pred pár dňami som bola dosť v strese a veľké bolesti hlavy tak som vzala paralen tabletku ci by to bolo tým? Rôzne otázniky mam

mimikas
9. nov 2024

Paralenom to urcite nebolo. Niekedy ma pld proste vadu a prestane sa vyvijat. Nie je nic co s tym vies spravit. Je to cisto biologia.

mimikas
9. nov 2024

My sme otehotneli cca po 4 mesiacoch a dalsie tehu bolo normalne.

marhulka13
9. nov 2024

Mne sa to už stalo trikrat

alickapusinka
9. nov 2024

je mi to veľmi ľúto 😢a zistilo sa prečo sa to stálo.Bud silna ver že sa vám splní sen mať bábätko.Veľmi držim 🙏Drž sa.

kristiii
10. nov 2024

Paralelnom to určite nebolo, nemaj výčitky.