icon

Preventax v tehotenstve

kofinka13
3. nov 2022

Dobrý večer, môj gynekológ mi odporučil brať preventax 100 v tehotenstve? máte s tým niekto skúsenosti, či je to bezpečné v tehotenstve? vopred ďakujem za každú odpoveď...

sowka
3. nov 2022

@kofinka13 keď ti to odporúčal gynekológ, tak prečo by to malo byť nebezpečné?

kofinka13
autor
3. nov 2022

@sowka no len sa pýtam, či má s tým niekto skúsenosť....predsa je to acylpirin

kiki68
4. nov 2022

@kofinka13 Skor aspirin, nie ? Ja som brala podobne nieco a super. Inak by booo v 20tt po celom tehu

kofinka13
autor
6. nov 2022

@kiki68 a smiem sa opýtať a čo si brala ty, keď ti to pomohlo v tehotenstve?

kiki68
8. nov 2022

@kofinka13 Thromboass, na Slovensku ho nemate, mate tam myslim ten preventax a anopyrin. To zase nemame my v Rakusku, my mame ten Thromboass pre tehotne zeny. Je to na prevenciu pri riziku Preeklampsie

kofinka13
autor
8. nov 2022

@kiki68 a do ktorého týždňa tehotenstva si to užívala?aj ti to teda vo pomohlo v tom tehotenstve užívanie toho lieku?

kiki68
9. nov 2022

@kofinka13 do konca 36tt a dobre bolo, lebo hned ako sa vysadilo uz zacal stupat tlak a velke opuchy

kofinka13
autor
9. nov 2022

@kiki68 a dieťatko bolo zdravé potom užívaní toho lieku?bolo všetko v poriadku? veľmi pekne ďakujem za odpoveď

kiki68
9. nov 2022

@kofinka13 ano maly je zdravy, narodil sa s krasnou vahou, nema ziadne problemy. Iba vyzera, ze bude velmi vysoko inteligentny. Ale tak to asi nejaky zadrhel nebude 😀 aspon v skolke to tak vidia. Uz bude mat 2,5 roka v januari. Ako nic mu neni take zjavne. Hlavne mala som vdaka tomu lieku dobre prietoky, ked sa vysadil uz boli hranicne. Ako mne to velmi pomohlo.