Problém s hlavičkou bábätka na sone
Ahojte,Vcere som bola u dr a robila mi usg a kontrolovala hlavičku a nenašla niejaku priečinku ci čo v strede hlavičky ako mi to ona popisovala.Som 17+2 tt …hneď má na zajtra objednala na špeciálne sono kde sa tomu venujú.Mám s toho veľký stres 😢genetické testy mame v priadku a bábätko podľa toho je zdravé.Stretli ste sa s tým ? Ďakujem veľmi pekne.
@anjelicek26 ahoj,áno,to viem,že z genetiky sa neda všetko zistiť ….toto je moje 8 tehu a s toho mám jednu zdravú dcéru.Viem,že na 100% nemôžem veriť usg.Dr hovorila,že môže byt,že mám hrubú kozu a zle vidí,lebo podaktoré majú tenšíu kozu.Je pravda,že mám hrubšiu lebo mám priblem pichat aj injekcie do brucha.Snažím sa byt veľmi kludna …aj keď to nejde …mám veľký strach 😢
@dejna0412 zrejme sa jedna o fontanelku.... Neboj sa, na sono nie vzdy vsetko dobre vidno. 😉 Moj mal zrastenu od narodenia, bol na operacii a teraz je vsetko OK
@martinkatinka asi neviem ? Žijem mimo Svk a úprimne ako mi povedala,že to tam nevidí a volala v momente som zabdula aj ako sa volám.😢bohu vdaka,že dopadlo u teba všetko Ok a maly je zdravý 🙏
@dejna0412 jedine co sa da teraz vtomto vsetkom smutnom je to, ze babatenko sa asi nemalo dobre😔asi sa trapilo, tak odislo...skus mu to dovolit, ze odislo. Predstav si, zeby sa tu na svete trapilo, ze ho vsetko bolelo...takto tu bolest, nenazije, uz je v nebicku, kde mu je dobre.
Neboj sa, pride k Vam dietatko, ktore bude zdravucke a plne sily aby tu svete mohlo s vami zit a tesit sa 💓💓💓💓

@dejna0412 su anomalie, co ti takto na genetike nezistia, na to je to sono... prosim nestresuj popredu, moze zalezat od polohy babatka, aky kvalitny ma stroj a skusenosti, nemusi to znamenat hned nejaky kriticky problem. Ked mas termin uz zajtra, tak super, aspon nebudes v neistote dlho. Skus sa dat co najviac do pohody, babo citi, ze si v strese. Zajtra budes mudrejsia.