Problémy s hemeroidmi

paula285
11. sep 2013

Ahojte , chcela by som sa s vami poradiť . Hemeroidy ma trápia už od detstva a teraz keď som otehotnela sa mi to ešte zhoršilo. Brala som na to lieky , ktoré teraz uživať nemôžem. Doktorka mi dala faktu masť , lenže tá mi nezaberá :( povedala že môžem užívať maste ak to nie je dlhodobé. Máte niektorá podobný problém ? Čo vám na to pomáha ? .. počula som o oleji Fine 6 , nemáte s tým niekto skúsenosti ? Ďakujem 🙂

iweta1her
29. jún 2015

Odporúčam gél hemostop, ja som ho v tehotenstve používala a pomáhal, potom neskor som ešte doliečovala aj tobolkami

marca12
6. aug 2015

Boli ste niekto aj na rektalnom vysetreni? Je bolestive?Naco sa pripravit?

lenochod13
10. mar 2016

Mam fine 6 a super zmyzlo do tyzdna, ale tiez som teraz tehu a neviem ci mozem? Ked som nebola tak uzasna vec ☺

petogu
18. máj 2016

Mne pomohol HEMOREND, môžem len odporučiť. Na základe vlastnej skúsenosti 🙂.
To END na konci celkom funguje... stačí dodržať pokyny z príbalového letáku a pitný režim. Dôležité je obmedziť alkohol, dráždivé jedlá, jednoducho ísť podľa príbalového letáku.

lilkim222
11. jún 2016

ak hemoroidy podceníte a neliečite hneď tak vám potom už žiaden zázrak nepomôže... môj otec mal hemoroidy tak keď som ich dostala ja hneď som vedela o čo ide a čo robiť, kúpila som si prvú masť na hemoroidy z lekárne hemostop, dala kúpele v dubovej kôre, vylúčila kávu a pár dní dala oddych konečníku postupne sa stiahli a zmizli

45kacenka45
17. okt 2016

najlepší prípravok na hemeroidy je fine6. JE to top!

bebetka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenochod13
24. nov 2016

Fine 6 a umyvat po kazdej stolici cistou vodou

bebetka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenochod13
24. nov 2016

Aj avenoc dobre ale len na chvilu a treba zmenit stravovanie doplnat jogurty na zmakkcenie stolice a nezdrziavat ist hned ked pride signal ja som mala vonku 7 cm a nemam nic uz samozrejme ostali a ostanu cely zivot uz

bezkolyzka
24. nov 2016

@bebetka ahoj, moja kamoska ju mala vystupenu, po porode este viac... Az tak sa to natahovalo, ze strasne krvacala pro kazdej stop if I, neskutocne palenie pichanie... Zacala brat herbalife, vsetko zmizlo... @helulik

lucylucka
28. nov 2017

@ivkax Ahoj citam si same recenzie na fine 6 ked zena koji a nikde nic az som nasla tvoju spravu ze si ho brala ked si dojcila.Ja mam tiez a tym problem a pouzivala som uz rozne cipky,kremiky a nic nepomohlo lebo ten hemoroid mam vonku ☹ predtym sa dal zatlacit dnu no teraz uz nie a k tomu mam aj bolesti pri sedeni..Tak som si pomyslela na fine 6 ze moja posledna zachrana.Mozem sa opytat ty si to mala v zaciatkoch ked ti tak super pomohol alebo pomaha aj v pokrocilejsich stadiach.

45kacenka45
29. nov 2017

@lucylucka ahoj ak sa môžem zapojiť do diskusie,ja som to mala tiež po pôrode keď som kojila a v riadne brutálnom stave ,všetkými 10-mi odporúčam fine6 ja som nič lepšie na trhu fakt nenašla a poskusala som toho dosť.Uz po prvom použití som cítila zlepšenie a to som nemohla sedieť ani na zadku čo ma to tak bolelo.

lucylucka
29. nov 2017

@45kacenka45 ahoj no tak to som rada ze ti to pmohlo 😉 ja som to zacala este len vcera pouzivat tak uvidim ake to bude.Mozem sa opytat pouzivala si to aj 2x denne alebo len 1x?A ako dlho?Do vymiznutia priznakov ci sa to ma kus dlhsie pouzivat?Ja som mala aj pred porodom kus problem a aj pocas porodu ale neriesila som to.Len teraz je to take zle ze tiez nedokazem velmi sediet len chvilku a najlepsie len na pol zadku.Tak dufam ze aj mne to pomoze.

bebetka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
45kacenka45
29. nov 2017

@lucylucka ja som to pouzivala 2 x denne rano a vecer , a az kym to vymyzlo a potom preventivne este tyzden asi, a dodnes mam pokoj uz su to 2 roky a pohoda.

kikuta
29. nov 2017

@bebetka Chcem sa spýtať na ten detralex ako je to dávkovanie v tehotenstve sestra je v 7 mes.a má stym problém a to fine 6 sa môže i v tehotenstve?

lucylucka
29. nov 2017

@bebetka no to je najhorsie ked je zena tehotna alebo koji lebo pomaly nic nemoze 😟 v tehotenstve ma to az tak netrapilo ale pocas kojenia prisli problemy.Ja som najprv uzivala len gel dubova kora ale vobec nepomahal.Potom mi bolo poradene ze je najlepsi factu cipky plus krem ale ani to nepomohlo a nedavno som brala cipky procto-glyvenol co tebe pomohlo ale mne velmi nie ☹ a teraz som zacala brat fine6 a uvidim ako to dopadne lebo len od vcera som to zacala brat.

lucylucka
29. nov 2017

@45kacenka45 jooj to je super ze sa to nevratilo 😉 najhorsie je pre mna to sedenie.Davam ho dnes druhy den a zda sa mi to mensie.Uz len nech bolesti odidu.Zmenila som aj stravu dala som si do jedalnicka viac vlakniny a coko vyradila - co milujem tak je to pre mna tazsie.Co clovek neurobi aby mu bolo lepsie ☺

45kacenka45
29. nov 2017

@lucylucka
@lucylucka veď toto ja som tu zilku mala veľmi vonku a už až prasknutá čo mi krvácala takže viem ako to strasne boli a tým že som tu zilku mala akoby otvorenú ranu a na to keď som davala ten fine som myslela že skolabujem od bolesti ale keď som cítila že mi to pomáha vydržala som.Drzim päste nech ti to zaberie.

lucylucka
29. nov 2017

@45kacenka45 oo tak to musela byt ozaj riadna bolest.Ked na otvorenu ranku toto davat.Ved ono to ma taky chladivy ucinok a neskor az palivy a teba to muselo este ovela viac palit😯 ja zase nekrvacam vobec,len mi vadi ze je to vonku a bolesti pri sedeni..ale ked som citala rozne negativne recenzie o operaciach tak ani k lekarovi som nechcela ist..este ze existuje aj nieco co pomaha a dufam ze aj mne to pomoze 😉

45kacenka45
29. nov 2017

@lucylucka veď presne toto že ja som nechcela ísť s tým k lekárovi ,povedala som si,že vyskúšam aj nemožné.🙂

cka
29. nov 2017

Ja mam dobru skusenost s kremom Preparation H.

jenny04
29. nov 2017

Mne pomáhal hemostop ale len krátkodobo ale keď som otehotnela tak sa mi znova zhoršilo a až na radu švagrinej som skúsila Proktis M ktorý jej odporučil proktolog lebo mala tiež po pôrode problémy .Ja som si ho objednávala cez net a stojí okolo 13€ ale mne pomohol.Obsahuje kyselinu hyalurónovu a môže sa v tehotenstve aj počas dojčenia používať.U mňa zabralo jedine to

elfi1
29. nov 2017

Ja som mala tiez problemy, hlavne po druhom porode. Popri mastiach, cipkoch a detralexe som este kazdy den aj v dubovej kore sedavala. Ta pomaha velmi.

bebetka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
bebetka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petradubasova
23. jan 2018

K oleju Fine 6 som tehotna 26 tyzden a zacala som ho pouzivat.V lekarni mi povedali ze neobsahuje ziadne latky pre ktore by som ho nemohla uzivat.Zatial velmi dobre a ma prijemny chladivy ucinok.Hlavne nie je mazlavy ako maste.Vyborna vec.

petradubasova
24. jan 2018

Tak pisem dalej..po dvoch aplikaciach olejceka Fine6 preslo krvacanie a bolest.Naozaj zeny ktore maju s tym problem nevahajte si ho kupit velmi pomaha. Treba vsak s liecbou pokracovat aj ked ustupia prve priznaky.Budem este tyzden pouzivat. A samozrejme treba asi vcas zacat liecit..inym mozno bude liecba trvat dlhsie..

lucylucka
27. jan 2018

@petradubasova super ze ti pomaha.Ja som ho zacala pouzivat davnejsie,mala som pocit ze nepomahal tak som presla na hemostop gel - ale ziadne vysledky som nevidela.Ja este kojim a stale mam bolesti pri sedeni a stale mi aj von vychadza.Tak som sa znova vratila k Fine 6 - v nedelu bude tyzden co ho pouzivam.Zatial nevidim ziadne zmeny ale je to asi este kratko co davam.K tomu beriem Mobivenal micro- pisu tehotne a dojciace nemozu ale citala som na mamile ze sa moze tak ho beriem.Ja mam fine6 kde pise od otvorenia 4 mesiace spotrebovat ale vela som citala na nete ze je fine6 kde od otvorenia 2 mesiace spotrebovat..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre