icon

Progestanelle 200mg počas tehotenstva. Ako ho správne používať?

paulikk
Včera o 19:16

Ahojte, som v 5tt.
Ako ste užívali Progestanelle 200mg? Chystám sa užívať tak ako mi hovoril gynekológ - vaginálne. Avšak na letáku je napísané, že liek je určený len na vnútorné použitie.

Progestanelle 200mg počas tehotenstva. Ako ho správne používať?
liviiiiii
Včera o 19:17

Ano už druhé tehotenstvo používam vaginálne počúvajte lekárov a nie príbalové letáky😇

anonym_f9380a
Včera o 19:19

Vaginálne. Aj ja som ho mala. Ja som sa na to pýtala spätne doktora.

dixitka
Včera o 19:20

@paulikk presne toto som nedávno riešila 🙂) bez obáv to môžeš užívať vaginálne, podľa pokynov lekára

anonym_be8884
Včera o 19:42

Vaginálne je lepšie, a odporúčil ti to tak preto, lebo môže byť ťažký na žalúdok, aj ja ho som si ho vkladala a taktiež je to vnutorné použitie

anonym_51f125
Včera o 19:49

@paulikk a vaginalne nie je vnutorne pouzitie? 😀

paulikk
autor
Včera o 19:49
@anonym_be8884

Vaginálne je lepšie, a odporúčil ti to tak preto, lebo môže byť ťažký na žalúdok, aj ja ho som si ho vkladala a taktiež je to vnutorné použitie

Vďaka, po tom ako som si prečítala leták som si nebola až taká istá, či som ho náhodou zle nepočula 😀

vkatush
Včera o 20:53

Vaginálne. Lepšie účinkuje, nie je tak ťažko ako keď prehĺtneš.
Ideálne chvíľu ležať, keď si ho vložíš a daj si aj intimku, lebo keď sa rozpúšťa, tak z teba niečo vytečie.

anonym_6f7c4f
Dnes o 08:27

@paulikk Ahoj. Ja som na začiatku užívala Progestanelle ústne, ale dosť sa mi z neho točila hlava a bola som veľmi unavená. Po čase už nepomáhal ani na špinenie. Vtedy mi lekár povedal, aby som ho začala používať vaginálne. Odvtedy špinenie aj závraty ustali