icon

Progestanelle a skúsenosti so špinením v tehotenstve

4. máj 2026

Ahojte.. poprosím Vás o radu, kto sa s tým už stretol. Momentálne som v 7tt, od 6tt užívam Progestanelle 100mg ráno a večer vkladaním. Po prvej tbl mi špinenie hneď ustálo, ale po 5 dňoch znova nabehlo, možno ešte trochu vo väčšom množstve. Nič ma nebolí. Je to hnedé sfarbenie, skôr až jemne béžové, nič červené. Čo sa mohlo udiať? Lekárovi idem až budúci utorok, bohužiaľ má tento týždeň dovolenku.

Ďakujem za rady.

duricova06
5. máj 2026

@anonym_autor prečo nejdete na vyšetrenie k zastupujucemu lekárovi? Ako máme vedieť čo sa.mohlo udiať ? 🫣🫣🫣

arexka
8. máj 2026

@anonym_autor ja som užívala progestenalle od začiatku mala som spinenie až do druheho trimestra 2x aj trocha krv myslela som že zas potrat ale bolo to spôsobené nízko uloženou placentou ona sa v druhom trimestri vytiahla na zadnu stranu a potom už bolo všetko ok vysadila som tabletky bábätko zdravé ešte aj vetšie narodil sa 4200 g 53 cm prenášala som skoro týždeň 🙂 predtým som mala zamlčane potrat žiadne spinenie žiadna krv a nebilo srdiečko... takže u mňa ironia čo vyzeralo ako bezproblémové zo začiatku nedopadlo dobre a čo vyzeralo na problem dopadlo šťastlivo....tak držím palce aj vam 🙂 ostava len čakať a dúfať 🙏🙂