Progestanelle - nafúknutie v 7. týždni
Baby, užívam tieto lieky od 5tt. Momentálne som v 7 a neskutočne som nafuknuta, brucho mam ako v siedmom mesiaci. Nie je to tým?? To je neskutočne, bojím sa ze do termínu pôrodu prasknem... 🥺
Ja som uzivala zospodu a ok.. ziadny problem.. ale pri prvom som mala velke problemi s nafukovanim.. preslo to cca v 4 mesiaci... Inak ak by si nahodou chcela mam cele balenie zatvorene este tou ochrannou paskou .. aj spotreba je ok.. viem ze je to dost drahe.. ja som mala uzivat aj pri tretom tehotenstve kupila som ho ale neuzivala..
Aj ja som iba vkladala. Dr hneď povedal že je strašne ťažký na žalúdok a že lepsi účinok má aj tak odspodu.
Neviem, to nafukovanie prvom trimestri je zvyčajne normálne aj bez uzivania liekov.
Áno...rovnako aj u mňa...
Dávam si orálne.
Takisto som prv brala orálne a nafukovalo ma. Potom mi dr zmenil zo spolu a všetko Ok.
Nafuknuta budeš aj keď budeš vkladať zospodu. (Ale teda skúsiť to môžeš...) V prvom trimestri je to vraj bežné. Vyhybaj sa jedlám z ktorých nafukuje, pridaj vlakninu...môžeš to zmierniť.
Mne na váhe ukazuje 7kg hore, ja nechápem ako je to možné, neprejedam sa, dávam si pozor tak ako aj predtým a nechápem čo robím zle. Všetko mi je malé a vyzerám ako balón.
Baby a nemali ste problém s béžovým až hnedým výtokom pri užívaní zo spodu? Ráno keď sa zobudím mám celé intimku od výtoku .. chápem, že niečo sa vylúči von, len neviem či tá farba je ok .. mali ste to niektorá tiež tak?
@juja_01 ja som mala klasický biely, hnedý neviem ci je ok. Ja by som sa určite išla dat skontrolovať

Dávaš ho zospodu alebo orálne ? Ak sa prehĺta je vraj ťažký na žalúdok ( neviem posúdiť ja som iba vkladala), ale celkovo to môže byť ako tehotenstvom ako takým a k tejto verzii by som sa priklonila najviac