icon

Progestanelle - nafúknutie v 7. týždni

15. sep 2023

Baby, užívam tieto lieky od 5tt. Momentálne som v 7 a neskutočne som nafuknuta, brucho mam ako v siedmom mesiaci. Nie je to tým?? To je neskutočne, bojím sa ze do termínu pôrodu prasknem... 🥺

princess59
15. sep 2023

Dávaš ho zospodu alebo orálne ? Ak sa prehĺta je vraj ťažký na žalúdok ( neviem posúdiť ja som iba vkladala), ale celkovo to môže byť ako tehotenstvom ako takým a k tejto verzii by som sa priklonila najviac

zuzanajakubikova888
15. sep 2023

Ja som uzivala zospodu a ok.. ziadny problem.. ale pri prvom som mala velke problemi s nafukovanim.. preslo to cca v 4 mesiaci... Inak ak by si nahodou chcela mam cele balenie zatvorene este tou ochrannou paskou .. aj spotreba je ok.. viem ze je to dost drahe.. ja som mala uzivat aj pri tretom tehotenstve kupila som ho ale neuzivala..

3petka
15. sep 2023

Aj ja som iba vkladala. Dr hneď povedal že je strašne ťažký na žalúdok a že lepsi účinok má aj tak odspodu.

marhulka13
15. sep 2023

Neviem, to nafukovanie prvom trimestri je zvyčajne normálne aj bez uzivania liekov.

gejb
15. sep 2023

Áno...rovnako aj u mňa...

autor
15. sep 2023

Dávam si orálne.

malicka1986
Odpoveď bola odstránená
1234321
15. sep 2023

Takisto som prv brala orálne a nafukovalo ma. Potom mi dr zmenil zo spolu a všetko Ok.

gejb
15. sep 2023

Nafuknuta budeš aj keď budeš vkladať zospodu. (Ale teda skúsiť to môžeš...) V prvom trimestri je to vraj bežné. Vyhybaj sa jedlám z ktorých nafukuje, pridaj vlakninu...môžeš to zmierniť.

autor
16. sep 2023

Mne na váhe ukazuje 7kg hore, ja nechápem ako je to možné, neprejedam sa, dávam si pozor tak ako aj predtým a nechápem čo robím zle. Všetko mi je malé a vyzerám ako balón.

juja_01
13. okt 2023

Baby a nemali ste problém s béžovým až hnedým výtokom pri užívaní zo spodu? Ráno keď sa zobudím mám celé intimku od výtoku .. chápem, že niečo sa vylúči von, len neviem či tá farba je ok .. mali ste to niektorá tiež tak?

marhulka13
13. okt 2023

@juja_01 ja som mala klasický biely, hnedý neviem ci je ok. Ja by som sa určite išla dat skontrolovať