icon

Riešenie pálenia žalúdka v tehotenstve

14. sep 2025

Ahojte, som v 16tt. Zjedla som kuracie maso so zemiakmi ktore bolo ale dost korenene a asi dve hodiny po tom ma zacal silno akoby palit zaludok. Stretli ste sa s tym? Co na to pomaha?

mullerova46
14. sep 2025

@anonym_autor bystrinka alebo sú aj lieky z lekárne ale neviem ake

autor
14. sep 2025
@mullerova46

@anonym_autor bystrinka alebo sú aj lieky z lekárne ale neviem ake

@mullerova46 dakujem. Mas s tym skusenosti v tehotenstve? Je toto palenie zahy? Nemala som to nikdy tak neviem.

autor
14. sep 2025

Teraz pocitujem take kysle v ustach

anonym_fd147e
14. sep 2025
@anonym_autor

@mullerova46 dakujem. Mas s tym skusenosti v tehotenstve? Je toto palenie zahy? Nemala som to nikdy tak neviem.

@anonym_autor a doslova ako keby ta pálil žalúdok? Ja som zjedla kyslú kapustu a o hodinu dve na to má začalo páliť brucho na ľavo kúsok od pupka. Prešlo má to asi o hodinu. Tiež okolo 16tt. Stalo sa mi to raz po jedle a raz má takto žalúdok pálil nad ranom z ničoho nič

autor
14. sep 2025
@anonym_fd147e

@anonym_autor a doslova ako keby ta pálil žalúdok? Ja som zjedla kyslú kapustu a o hodinu dve na to má začalo páliť brucho na ľavo kúsok od pupka. Prešlo má to asi o hodinu. Tiež okolo 16tt. Stalo sa mi to raz po jedle a raz má takto žalúdok pálil nad ranom z ničoho nič

@anonym_fd147e ano, palenie zaludka a kyslo v ustach. Jedla som dost korenene maso.

mullerova46
14. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor áno mala som neskutočne zle lebo mám vrodený reflux a počas tehotenstva to bolo mega zle že som posledné 2 mesiace iba sedela a nemohla si ľahnúť. Hlavne je po jedle je nelahat ale nechať trošku stráviť jedlo. Nejesť korenisté a štipľavé, mne pomáhalo jesť pečivo iba ráno a večer už nie. Nahradzala som to napríklad takými tenkými nekusnutymi chlebikmi Bona vita. Bystrinka mi vedela sem tam pomôcť tiež 🙂 tabletky som neskúšala ale suseda mi radila ale nepamätám názov

autor
14. sep 2025
@mullerova46

@anonym_autor áno mala som neskutočne zle lebo mám vrodený reflux a počas tehotenstva to bolo mega zle že som posledné 2 mesiace iba sedela a nemohla si ľahnúť. Hlavne je po jedle je nelahat ale nechať trošku stráviť jedlo. Nejesť korenisté a štipľavé, mne pomáhalo jesť pečivo iba ráno a večer už nie. Nahradzala som to napríklad takými tenkými nekusnutymi chlebikmi Bona vita. Bystrinka mi vedela sem tam pomôcť tiež 🙂 tabletky som neskúšala ale suseda mi radila ale nepamätám názov

@mullerova46 och fuha, aj mimo tehotenstva to mavas? Aj beries nieco na to?

mullerova46
14. sep 2025
@anonym_autor

@mullerova46 och fuha, aj mimo tehotenstva to mavas? Aj beries nieco na to?

@anonym_autor mávam to iba sem tam keď zjem vyprážané alebo sa prejem 😅 našťastie mimo tehotenstva s tým nemám často problém

nikajve
17. sep 2025

@anonym_autor ahoj ano, to ta pali zaha. Mna pocas tehotenstva strasne pali zaha, pricom pred nim som ani netusila, co to je. Hladala som vsetky mozne sposoby, ako si ulavit, lebo teraz ku koncu tehotenstva je to katastrofa - mam zahu doslova kazdy den. Na zahu pomaha soda bikarbona, ale mne nechuti. Gynekolog mi sice predpisal aj Helicid, ale ja som vyskusala a davam si radsej Gaviscon, ktory sa nastastie moze uzivat pocas tehotenstva a je volnopredajny a po zufalych, prebdenych nociach mi velmi pomaha.Vyskusaj, uvidis 🙂

srdeenko19
17. sep 2025

To bude asi pálenie záhy. Ja som na to trpela celé moje druhé tehotenstvo. Čokoľvek som zjedla, ale aj ze mala mi tlačila a kopala do žalúdka. Posledný mesiac bol katastrofa. Mne pomohol až pôrod 🫣