Riziko tehotenstva po troch cisárskych
Ahojte posledná sekcia bola 11 rokov so zadu a dnes som bola na sono a som 7+4 plod je zdravucke srdiečko bije ....No len je nižšie uložené pri jazve no a tu je problém že doktorka ma poslala za primarom do nemocnice a ten mi povedal že sa nemusí nič stále ale je riziko že mi placenta bude zraatat do jazvy a plod nemusí prežiť do 12 týždňa ....Máte niekto a tým skúsenosti podarilo sa vám donosit dieťatko ...Strašne sa bojím ...Najbližšia kontrola 8.8
@barbado Otehotnela som rok po prvej sekcii. Mala som ,,dierku v jazve,, a plod nízko uložený. Ale všetko nakoniec dobre dopadlo. Dieťatko sa narodilo v termíne s váhou skoro 4kg. Do 20tt sa jazva zcelila a rastúcim bruchom sa plod akoby zdvihol vyššie. Držím prsty ✊
@barbado Držím palce. Viem aké ťažké to je a ako sa bojíš. Ale jedinú radu ,čo ti viem dať je ,že to nijako neovplyvníš. Skús urobiť všetko preto ,aby si sa dala do kľudu. Psychika je mocný čarodej ♥️

@barbado tiez maqm za sebou 3 cisárske a pri poslednom dosť veľa zrastov napriek to u moje srdiečko este túži po bábätku ale chcem sa riadne zahojit....11 rokov je dosť ale vnútro aj zahojene moze robiť problém práve kvôli zrastom a dôsledku rezov je tam stensene vrstvy ....ale poznám žienku ktorá mala 5 cisárskym ale mala väčšie sledovanie .Dopadne to ako ma najmä kľud