icon

Riziko tehotenstva po troch cisárskych

barbado
18. júl 2025

Ahojte posledná sekcia bola 11 rokov so zadu a dnes som bola na sono a som 7+4 plod je zdravucke srdiečko bije ....No len je nižšie uložené pri jazve no a tu je problém že doktorka ma poslala za primarom do nemocnice a ten mi povedal že sa nemusí nič stále ale je riziko že mi placenta bude zraatat do jazvy a plod nemusí prežiť do 12 týždňa ....Máte niekto a tým skúsenosti podarilo sa vám donosit dieťatko ...Strašne sa bojím ...Najbližšia kontrola 8.8

anonym_fcb093
18. júl 2025

@barbado tiez maqm za sebou 3 cisárske a pri poslednom dosť veľa zrastov napriek to u moje srdiečko este túži po bábätku ale chcem sa riadne zahojit....11 rokov je dosť ale vnútro aj zahojene moze robiť problém práve kvôli zrastom a dôsledku rezov je tam stensene vrstvy ....ale poznám žienku ktorá mala 5 cisárskym ale mala väčšie sledovanie .Dopadne to ako ma najmä kľud

jessica6
18. júl 2025

@barbado ja mam 4 sekcie, ale tento problem som nemala, ale kamoska po 2 sc ano. Plod sa uchytil v jazve, nedavali tomu sancu. Casto bola hospitalizovana, ale dala to do 36 tyzdna, pocas sekcie nastala ruptura maternice, museli ju odobrat. Dieta je zdrave, uz ma 5 rokov.

nina004
18. júl 2025

@barbado Otehotnela som rok po prvej sekcii. Mala som ,,dierku v jazve,, a plod nízko uložený. Ale všetko nakoniec dobre dopadlo. Dieťatko sa narodilo v termíne s váhou skoro 4kg. Do 20tt sa jazva zcelila a rastúcim bruchom sa plod akoby zdvihol vyššie. Držím prsty ✊

barbado
autor
18. júl 2025
@nina004

@barbado Otehotnela som rok po prvej sekcii. Mala som ,,dierku v jazve,, a plod nízko uložený. Ale všetko nakoniec dobre dopadlo. Dieťatko sa narodilo v termíne s váhou skoro 4kg. Do 20tt sa jazva zcelila a rastúcim bruchom sa plod akoby zdvihol vyššie. Držím prsty ✊

@anonym_fcb093
@jessica6
@nina004 tu je záznam od primára ...Ja dúfam že bude všetko v poriadku

anonym_8aa6c6
18. júl 2025
@barbado

@anonym_fcb093
@jessica6

@barbado nemám skúsenosti ale ja som bola na sono v stredu tiež 7+4 a crl bolo 0,95mm.. podľa sona to je 7+0. Som prvý krát tehotná, myslite ze to je v pohode?

nina004
18. júl 2025
@barbado

@anonym_fcb093
@jessica6

@barbado Držím palce. Viem aké ťažké to je a ako sa bojíš. Ale jedinú radu ,čo ti viem dať je ,že to nijako neovplyvníš. Skús urobiť všetko preto ,aby si sa dala do kľudu. Psychika je mocný čarodej ♥️

vero2802
13. dec 2025

@barbado ahoj, síce som tvoju diskusiu našla až s odstupom času, no ako si teraz na Tom ? Dopadlo všetko dobre a bábo sa vyvíja ako má?

barbado
autor
15. dec 2025
@vero2802

@barbado ahoj, síce som tvoju diskusiu našla až s odstupom času, no ako si teraz na Tom ? Dopadlo všetko dobre a bábo sa vyvíja ako má?

@vero2802 ahoj už som v 30 TT a mám sa dobre zatiaľ všetko v poriadku

maryetta
15. dec 2025
@barbado

@barbado juj to rada čitam 😉 to už ste skoro vo finale 😉 nech už všetko ostane v čo najlepšom poriadku.

vero2802
15. dec 2025
@barbado

@barbado joj tak to je super, teším sa s tebou ☺️ ja som v 29tt ale otehotnela som skoro po operácii myomu tak si čítam podobné veci aby som vedela čo má môže čakať 😁

barbado
autor
16. dec 2025
@maryetta

@barbado juj to rada čitam 😉 to už ste skoro vo finale 😉 nech už všetko ostane v čo najlepšom poriadku.

@maryetta dúfam aj ja ....