icon

Ružový výtok v 5. týždni tehotenstva

dada767
15. aug 2023

Ahojte 🙋
Potrebujem radu skúsenosť. Mám taký problém včera som bola u gynekológa ktorý mi potvrdil tehotnosť som v 5 týždni ale mám taký problém že mávam hnedý hustý výtok a niekedy zas riedky ryžový výtok nie je ho veľa len pri močení mimo močenia výtok nemám. Samozrejme že dr. Som to povedala dal mi nato lieky duphaston ale veľmi sa bojím že o dieťa prídem 😔😔😔 . Jedno dieťa už mám 6. Ročné o jedno som prišla 😔 ... O toto už prísť nechcem 😔 máte nejaké skúsenosti s týmto výtokom prosím ? A tiež skúsenosť z duphastonom ? Ďakujem za každú skúsenosť a radu.

zenulkaaa
15. aug 2023

Tiez som to mala, dokonca az v 8tt a nic, za par dni preslo a odislo. Vajicko sa moze uhniezdovat, maternica je prekrvena, mohla ti nejaka cievka prasknut.
S Duphastonom skusenost nemam, ale ak ma byt tehotenstvo v poriadku, tak sa udrzi, ak nie, tak nepomozes tomu nijako. V prvych tyzdnoch je to hlavne na prirode. Nemysli na to, nestresuj

dada767
autor
15. aug 2023

@zenulkaaa ďakujem za upokojenie snažím sa myslieť pozitívne 😊 a dúfam že všetko bude v poriadku 😊 ... A z polypom nemáte skúsenosť lebo aj ten mi tam našiel