icon

S manželom máme rovnaké krvné skupiny. Je to problém?

tereza123123
25. dec 2010

Ahojte baby.Mate niektora skusenost s rovnakymi krvnymi skupinami? Ja a moj manzel mame 0pozit. Moze to sposobovat nejaku chybu?

zuveru
25. dec 2010

ahoj, co ja viem tak 0ky by mali byt bezproblemove.

janzurka
25. dec 2010

My mame s manzelom 0+ a takisto aj syn. Ziadne problemy to nesposobuje 🙂 . Problemy by mohli byt pri rozlicnych faktoroch. 😠

dajna11
25. dec 2010

akú chybu?pri čom?pri tehotenstve nie....tam je doležitý len RH faktor,inak neviem pri čom....

sakura
25. dec 2010

Ahoj, ja mám 0 neg, priateľ 0 poz. Teraz som tehotná a chodím pravidelne na krv na protilátky. Zatial je všetko v poriadku,klop klop 🙂

danabel
25. dec 2010

Ahoj, my máme takisto s drahým 0+ a máme zdravé bábo. Myslím, že je to v poriadku. V tehu môže byť problém, keď je mamička Rh- a bábo Rh+ ale to sa dá už nejako riešiť.

janka2732
25. dec 2010

ja som tiež niečo o takom počula ale nieje to pravda tiež mame rovnake a mame dve zdrave a štastene detičky....

bihan
25. dec 2010

My máme všetci 4 rovnakú krvnú skupinu 😀 len ja mám Rh- a MM s kočkami RH+

miracko
25. dec 2010

Ahoj,
aj my mame rovnaku, 0 RH negativ, a tym padom ju maju aj nase deti ...absolutne ziadne problemy som nemala, to by nastalo v pripade opacnych RH- ciek aj to sa tyka len urcitej kombinacie ale neviem teraz presne ci by bol problem keby muz mal + a zena - alebo opacne ale jednoducho v niektorom tomto pripade vraj moze nastat ze ak dieta zdedi opacny faktor ako matka, moze sa telo matky zacat akoby branit proti plodu, akoby ho nechcelo prijat
Ale to v tvojom pripade nehrozi 😀

piesen
14. jan 2014

ahoj my mame s manzelom rovnake krvne skupiny a mame troch zdravich chlapcov tehotenstvo uplne bezproblemove.pocula som ze v takych pripadoch sa rodia deti rovnakeho pohlavia tak asi na tom nieco je.

sssimi
14. jan 2014

Aj my máme s manželo rovnaké skupiny. Problém by nastal ak by si ty bola 0 negatív a mažel 0 pozitív a dieťatko by zdedilo krv po otcovi. Ale každopádne v tejto dobe sa dá aj táto situácia riešiť 😉

leonela666
14. jan 2014

nie, nemal by to byť žiadny problém. Skôr by mohol nastať pri partneroch s opačným faktorom aj to len v prípadoch ak je muž RH+ a žena RH- a bábo zdedí faktor po otcovi, tak ako tu píše "miracko". Vtedy sa v tele matky môžu začať vytvárať protilátky ale v dnešnej dobe sa tomu dá pomôcť a rodia sa krásne zdravé deti...Ty sa však neboj, v Tvojom prípade je to O.K, tak sa len teš na bábo...držím palce 🙂

szoszi58
25. nov 2014

Ahojte,prosim poradte mi,mi mame s partnerom rovnaku krvne skupiny 0+ aj ja aj on,moze tam byt niaky problem ak chceme babo? Bojim sa toho lebo pred tyzdnom som potratila bola som v 8 tyzdny.

monik83
25. nov 2014

Nás je 7 súrodencov, všetci máme rovnakú skupinu 0+ ako aj naši rodičia a sme normálni 😀