icon

Schvália mi žiadosť v poisťovni, ak mám ureaplazmu?

ixi
13. júl 2008

Neviete mi poradit ci mi schvalia ziadost ked mi vysla ureaplazma?

cukruska1920
•
13. júl 2008

ixi..a to naco potrebujes ziadost? ved nato su tabletky a tie ti predpise doktorka

ixi
autor
•
13. júl 2008

hej ale ziadost na IVF

ixi
autor
•
13. júl 2008

prepac zabudla som predtym nayísat....xixi 😀

cukruska1920
•
13. júl 2008

no tak to je uz ine...neviem s tym nemam skusenosti ale podla mna si to budes musiet najprv preliecit

ixi
autor
•
13. júl 2008

ja viem ze sa musim liecit lenze to sa zasa len vsetko oddialuje myslela som ze pokial budem brat atb tak mi zatial schvalia ziadost

cukruska1920
•
13. júl 2008

neviem...skus sa spytat bab co je tu tema o ivf....

ixi
autor
•
13. júl 2008

dik spytam sa

matelko1
•
15. júl 2008

ixi kym nebudes preliecena tak ziadost ti neschvalia.ja sa tiez liecim a cakam uz na vysledky a liecim sa uz 2 mesiac.

solida
•
15. júl 2008

ixi, ja som brala antibiotika kvoli pozitivnej ureaplazme a ziadost na IVFko mi schvalili. akurat sme s lekarkou cakali, ako mi vyjdu kontrolne testy a hned ako bol vysledok negativny, zacala som stimulovat

ixi
autor
•
15. júl 2008

solida a poslal si ziadost s pozitivnym vysledkom?

matelko1
•
16. júl 2008

ixi mne kvoli pozitivnej ureaplazme nedal mi ani ziadost,ze najprv sa musim preliecit,tak nechapem.v piatok budem mat vysledok a dufam,ze bude negativny.

gregy
•
16. júl 2008

ixi ja som mala tiež pozitívne urealplazmy a mne dal dr. zároveň žiadosť na IVF aj ATB. dokonca nepokladal za potrebné ani urobiť kontrolný odber či ATB zabrali, čo ma trošku aj hnevá ....

ixi
autor
•
16. júl 2008

gregy a kam chodis do centra?a ziadost ti schvalili?aku mas poistovnu?

solida
•
17. júl 2008

ixi, to neviem, no ale ved ureaplazmu vyliecis antibiotikami. mne sa toho podarilo zbavit po druhej davke atb

matelko1
•
18. júl 2008

baby tak ja nechapem,ze doki niekomu da ziadost,aj napriek tomu,ze ma ureu-ta sposobuje neplodnost a niekomu povie,ze to treba vyliecit ATB.nema na kazdeho spravny meter.
ja uz mesiac cakam na vysledky kvoli urey.stojim na jednom bode a nemozem riesit nic,kym nemam vysledky.

bianka30
•
18. júl 2008

matelko , da sa to vyliecit ja som ju tiez mala, a okrem toho ziadost schvalena poistovnou ma trvanie na pol roka (teda lieky co ti preplaca) tak mozno preto to uz dal teraz..

matelko1
•
18. júl 2008

ved cakam na vysledky,brala som 2 x ATB po tyzdni,medzi tym tyzden pauza a znova.Brala som CIPHIN 500,len to cakanie na vysledok ma znervoznuje.uz mesiac cakam.