Sekcia s infekciou moču: môžem očakávať komplikácie?
Ahojte. O týždeň ma čaká sekcia. Dostala som výsledky krvi a moču a dva dni pred operáciou mám ešte anestéziologicke vyšetrenie. V moči som mala ale zvýšené hodnoty baktérií . Moja dr sa mi k tomu vôbec nevyjadrila. Hodnota je tam584 a najvyššia by mala byť 132 takže dosť zvýšené
Spravia mi i tak na termín sekciu ? Zajtra pre istotu pošlem výsledky aj do pôrodnice kde sa chystám rodiť ale neviem čo mi takto na diaľku vystavia nejake ATB. Mám u nich ešte kontrolu 2 dni pred operáciou ale to už sa vyliečiť nestihnem.
Ďakujem.
Ja som v posledné dva mesiace tehotenstva mávala zápal močového mechúra, takmer nepretržite som bola na antibiotikách, tiež mi robili sekciu a aj vtedy som mala zápal, dokonca aj na sále mi tiekla infúzia s antibiotikami. Nebol s tým žiadny problém.

@anonym_autor Ozvi sa kvoli tomu svojej lekarke, uz len pre pokoj v dusi. Neviem kedy mas termin, a ci sa lekarka rozhodne pre ATB pred porodom. Ciste technicky, sekcia by nemala byt ovplyvnena, pretoze na operacnu ranu by infekcia močových ciest nemusela mat vplyv - nerodis porodnym kanalom - ale na toto ti moze dat kompetentnu odpoved len tvoja lekarka. Osobne si myslim, ze ti to mala vysvetlit uz na prvykrat, ale vieme, ako to chodí.