Seknutie krížov v 6. týždni
Ahojte baby, seklo ma v krížoch, ale tak, že sa nedokážem poriadne v posteli otočiť. Na záchod zájdem, ale s veľkými bolesťami. Kríže ma bolia i keď ležím v posteli v kľude. Prosím, máte s týmto slúsenosti? Za ako dlho vám to prešlo? Dali ste si niečo na to? Ďakujem za rady.
Mne sa to stalo tyzden pred pôrodom. Seklo ma tak, že som na wc prešla horko ťažko o barliach. Prešlo to po cca 4 dňoch. Mohla som len Paralen od bolesti a masáže. Bola to tesnotka. Hrozil kvoli tomu cisársky
Mne sa to stalo tyzden pred pôrodom. Seklo ma tak, že som na wc prešla horko ťažko o barliach. Prešlo to po cca 4 dňoch. Mohla som len Paralen od bolesti a masáže. Bola to tesnotka. Hrozil kvoli tomu cisársky
@martinka13 ďakujem za odpoveď.. ja viem, že som prechladla, mám to z toho.. ale je to neskutočná bolesť, dúfam aj ja, že mi to prejde o pár dní
@martinka13 ďakujem za odpoveď.. ja viem, že som prechladla, mám to z toho.. ale je to neskutočná bolesť, dúfam aj ja, že mi to prejde o pár dní
@jaja1101 malo by to prejst, mozno aj za den
@jaja1101 mne sa to stalo v 31tt. Mam problemy s platnickami a prisli take bolesti ze som uz nemohla urobit ani kror a odviezla ma sanitka. Dali mi jednorazovo infuziu. Potom len suche teplo a kludovy rezim. Do 2 tyzdnov som bola bez bolesti
@zdenkak87 ved uvidim, ci mi to prejde za par dni a ked nie, tak asi pojdem na pohotovost, len bolo mi povedane, ze v zaciatku tehotenstva ma poslu z pohotovosti domov, ze mi nic nemozu dat
@martinka13 verim, ze aj mne to prejde o par dni
@zdenkak87 ved uvidim, ci mi to prejde za par dni a ked nie, tak asi pojdem na pohotovost, len bolo mi povedane, ze v zaciatku tehotenstva ma poslu z pohotovosti domov, ze mi nic nemozu dat
@jaja1101 no ono je to tak v podstate. My sme boli vtedy u rodicov na vychode ked sa mi to stalo. Tam mi v nemocnici povedali ze nic nemozu kedze som tehotna, len paralen si dat. To som este chodila ale s velkymi bolestami. Ked sme dosli domov zhorsilo sa to a volal muz sanitku. Tam neurologovia po konzultacii s gynekologmi povolili 1 infuziu a nic viac. Dalej doma paralen.
@jaja1101 no ono je to tak v podstate. My sme boli vtedy u rodicov na vychode ked sa mi to stalo. Tam mi v nemocnici povedali ze nic nemozu kedze som tehotna, len paralen si dat. To som este chodila ale s velkymi bolestami. Ked sme dosli domov zhorsilo sa to a volal muz sanitku. Tam neurologovia po konzultacii s gynekologmi povolili 1 infuziu a nic viac. Dalej doma paralen.
@zdenkak87 aha, aj som si myslela, lebo som dnes volala s jednou znamou, co robila kedysi sestru zdravotnu na neurologii a povedala mi, ze ked im tehotne zeny prisli s bolestami, ze ich aj tak poslali domov a nic im nemohli dat, hlavne v 1. trimestri.. tak len suche teplo mi odporucila a oddych... Takze preto si myslim, ze aj mna by teraz tak z pohotovosti poslali domov
@zdenkak87 a porod si ako zvladla a potom po porode? Bolesti odisli?

@jaja1101 suche teplo, paralen