Sertralin 50 mg v tehotenstve: Je bezpečný?
Ahojte ženy pred 4dnami som zistila ze som tehotná pol roka som brala AD sertralin 50mg a celý rok neurol.0.25mg pred 4dnami som.ich vysadila.ale cítim sa už neskutočne zle 😭..môžem naďalej uzivat aspoň to sertralin ? Neuškodí to bábätku?
Som zúfalá lebo psychiater ma.vyradil neberie ma už takže tabletky.mi.na.tento mesiac predpísala obv neviem kto.mi teraz bude radiť keďže nemám už psychiatra a iný ma neberie z iného okresu..ďakujem za každú radu 🙏🙏🙏🙏
@dagmarovita áno ale vtedy som ešte nevedela ze som.v tom .
@dagmarovita ďakujem krásne 💗💋💋🙏🙏🙏 ste zlata
@ibatanecnica myslite ze keď zavolám na pohotovosť tak oni somnou poriesia môj stav ? To asi v KK ťažko 🤣
Tak si hladaj v recenziách doktora, v sirokom okoli, a pondelok volaj. Tiez ked pojdes do cakarne u vas alebo tam niekde podla mna ta musi zobrat sestricka ked povieš ze si surny pripad z pohotovosti a budes tam sediet. Lebo na psychiatra mas narok bez vymenneho a podla svojho vyberu. Ked zavolas na pohotovost povedia Ti ako dalej. Ked pol roka beries AD to si mala nieco dlhodobo vážne? Aj ten neurol? To musi byt?
@dagmarovita uvidím čo sa bude dat spraviť ďakujem za.pomoc
@natusqa123 aby si nebola prekvapená, informácie môžu poskytovať. Mne vždy dali radu, keď som potrebovala. Ani to neskúsiš. Určite je to najrýchlejšie riešenie v momentálnej situácii. Ale tak sa smej ale doplatíš na to ty, ...

@kubasa2005 ako ze nechodím haló čítali ste dobre môj príspevok ? Mňa vyradil doktor kvoli tomu co som povedala sestričke že celý týždeň volám im a nedvíhaju kvoli tomu ma.vyradlili chápete?