icon

Sertralin 50 mg v tehotenstve: Je bezpečný?

natusqa123
9. dec 2023

Ahojte ženy pred 4dnami som zistila ze som tehotná pol roka som brala AD sertralin 50mg a celý rok neurol.0.25mg pred 4dnami som.ich vysadila.ale cítim sa už neskutočne zle 😭..môžem naďalej uzivat aspoň to sertralin ? Neuškodí to bábätku?
Som zúfalá lebo psychiater ma.vyradil neberie ma už takže tabletky.mi.na.tento mesiac predpísala obv neviem kto.mi teraz bude radiť keďže nemám už psychiatra a iný ma neberie z iného okresu..ďakujem za každú radu 🙏🙏🙏🙏

Strana
z2
natusqa123
autor
9. dec 2023

@kubasa2005 ako ze nechodím haló čítali ste dobre môj príspevok ? Mňa vyradil doktor kvoli tomu co som povedala sestričke že celý týždeň volám im a nedvíhaju kvoli tomu ma.vyradlili chápete?

natusqa123
autor
9. dec 2023

@dagmarovita áno ale vtedy som ešte nevedela ze som.v tom .

natusqa123
autor
9. dec 2023

@dagmarovita ďakujem krásne 💗💋💋🙏🙏🙏 ste zlata

natusqa123
autor
9. dec 2023

@ibatanecnica myslite ze keď zavolám na pohotovosť tak oni somnou poriesia môj stav ? To asi v KK ťažko 🤣

dagmarovita
9. dec 2023

Tak si hladaj v recenziách doktora, v sirokom okoli, a pondelok volaj. Tiez ked pojdes do cakarne u vas alebo tam niekde podla mna ta musi zobrat sestricka ked povieš ze si surny pripad z pohotovosti a budes tam sediet. Lebo na psychiatra mas narok bez vymenneho a podla svojho vyberu. Ked zavolas na pohotovost povedia Ti ako dalej. Ked pol roka beries AD to si mala nieco dlhodobo vážne? Aj ten neurol? To musi byt?

natusqa123
autor
10. dec 2023

@dagmarovita uvidím čo sa bude dat spraviť ďakujem za.pomoc

ibatanecnica
11. dec 2023

@natusqa123 aby si nebola prekvapená, informácie môžu poskytovať. Mne vždy dali radu, keď som potrebovala. Ani to neskúsiš. Určite je to najrýchlejšie riešenie v momentálnej situácii. Ale tak sa smej ale doplatíš na to ty, ...

Strana
z2