icon

Silné akné pred tehotenstvom, ktoré v tehotenstve zmizlo

accuz
30. jún 2023

Ahojte, máte túto skúsenosť? Čo sa stalo po pôrode? Ostala vám pekná pleť alebo sa vrátila do pôvodného stavu?:( ja som mala pred tehotenstvom hroznú pleť, absolvovala vyšetrenie hormonálneho profilu, intolerancie a nič. Ako som otehotnela takmer hneď mi zmizli všetky hlboké cysty teraz v ôsmom týždni už nemám ani náznak…Ma nejaká takúto skúsenosť?

divokykonik
30. jún 2023

Mám, mne sa akné po pôrode vrátilo. Ach, aká som bola pekná v tehotenstve 😃. Držím palce, nech sa ti nevráti. 🙂

beata_k
30. jún 2023

@accuz Vsetko sa vrati do povodneho stavu. Nie hned po porode, ale vrati

sandyan
30. jún 2023

ano mam skusenost,cely zivot sa trapim s ciernymi bodkami,cistenia,masky,atd...v tehotenstve ani naznak ciernej bodky a po porode sa vratili ked nie 2x viac 😃

katchaxx
30. jún 2023

Ja mám lepšiu pleť aj teraz 5r po prvom pôrode (nehovorím že úplne bezchybnú ale oveľa lepšiu), ale ja som zasa celé obdobie vykryla buď tehotenstvom alebo dojčením... Tak uvidíme čo to spraví keď prestanem definitívne dojčiť a hormóny sa vrátia na pôvodný stav... A u mňa sa zmenilo aj zlepšenie starostlivosti o pleť, make up skoro nenosím a strava sa zmenila z reštauračnej na skoro výlučne domácu (čiže žiadne vegety, glutamany a pod)

monika5481
30. jún 2023

@accuz dobry den, aj mne sa plet vyrazne zlepsila, chodila som ku koznej dlhe roky a vzdy mi hovorila,ze po porode sa mi hormony upravia a plet sa zlepsi, to sa aj stalo

nikpa
30. jún 2023

@accuz presne som ten prípad. Pred prvým tehu som bez omietky na tvári nemohla ani pred barak. Mala som hroznú pleť, nič mi nepomahalo. Akonáhle som otehotnela, hneď prvé týždne sa mi krásne vyčistila pleť. Dnes mám 6 rokov po prvom pôrode a je to tak stále 😊

alison11
5. júl 2023

@accuz Po pôrode sa to vrátilo ale v menšej miere a po 30tke je to odosť lepšie ak tak jedna vyrážka za mesiac ale poslednémesiace ani tá prešla mi pleť z mastnej do zmiešanej.A neviem ako vyššie maminky ale ja mám synov.Podľa starých mám ke´d čakáme chlapca opeknieme.🙂