Silné akné pred tehotenstvom, ktoré v tehotenstve zmizlo
Ahojte, máte túto skúsenosť? Čo sa stalo po pôrode? Ostala vám pekná pleť alebo sa vrátila do pôvodného stavu?:( ja som mala pred tehotenstvom hroznú pleť, absolvovala vyšetrenie hormonálneho profilu, intolerancie a nič. Ako som otehotnela takmer hneď mi zmizli všetky hlboké cysty teraz v ôsmom týždni už nemám ani náznak…Ma nejaká takúto skúsenosť?
ano mam skusenost,cely zivot sa trapim s ciernymi bodkami,cistenia,masky,atd...v tehotenstve ani naznak ciernej bodky a po porode sa vratili ked nie 2x viac 😃
Ja mám lepšiu pleť aj teraz 5r po prvom pôrode (nehovorím že úplne bezchybnú ale oveľa lepšiu), ale ja som zasa celé obdobie vykryla buď tehotenstvom alebo dojčením... Tak uvidíme čo to spraví keď prestanem definitívne dojčiť a hormóny sa vrátia na pôvodný stav... A u mňa sa zmenilo aj zlepšenie starostlivosti o pleť, make up skoro nenosím a strava sa zmenila z reštauračnej na skoro výlučne domácu (čiže žiadne vegety, glutamany a pod)
@accuz dobry den, aj mne sa plet vyrazne zlepsila, chodila som ku koznej dlhe roky a vzdy mi hovorila,ze po porode sa mi hormony upravia a plet sa zlepsi, to sa aj stalo

Mám, mne sa akné po pôrode vrátilo. Ach, aká som bola pekná v tehotenstve 😃. Držím palce, nech sa ti nevráti. 🙂