Silné bolesti v krížoch v 38. týždni tehotenstva
Ahojte potrebovala by som radu alebo skusenosť nejakej ženy ktora sa stretla s takym problemom aky mam. Som 38 tyzdni tehotenstva . Ale mam strašne bolesty v križoch keď si lahnem rovno proste nenormalne pichľava.bolest rovno ked si lahnem , Mravčenie.. no proste velmi bolestve az sa.mi tažko dycha, prosim stretla sa niektora žena stymto pripadom... naozaj by som bola vďačna keby mi.napisala..alebo stači aj komentar...a blbe komentare si nechajte ...proste pre.mňa je to važna situacia.. nemam veľa času nato aby som.to dala.nejako do poriadku...pretože porod sa mi.bliži... takže do predu ďakujem.za.každu radu.
to uz naozaj moze byt aj predporodna priprava tela, vsak uz si celkom dost vysoko tehotna. skus sa spytat gynekologa, ci by si mohla tehotensku masaz absolvovat.
nemáš už kontrakcie? išla by som do nemocnice, môže to už byť začiatok pôrodu.
to uz naozaj moze byt aj predporodna priprava tela, vsak uz si celkom dost vysoko tehotna. skus sa spytat gynekologa, ci by si mohla tehotensku masaz absolvovat.
Tak si ľahni na bok a mierne pokrc nohy. Si v 38 tt., tebe už mize byt vserko, môžeš kľudne začať aj rodiť
@pribinak ne ne ja mam toe bolesty ked lezim rovno.proste nemozem ležat rovno..hned ma.picha v križoch
@larissa788 Tuším, že na chrbte som od istého času už vôbec nemohla ležať. Vlastne sa to ani "nesmie", lebo môžeš tlačiť na dutú žilu, a to, že ťažko dýchaš, môže byť aj príznak. Maternica a bábo je už veľké, na všetko to tlačí. Mala by si ležať na ľavom boku tuším, radšej si to pozri v googli - tlačenie na dutú žilu v tehotenstve.
@larissa788 Tuším, že na chrbte som od istého času už vôbec nemohla ležať. Vlastne sa to ani "nesmie", lebo môžeš tlačiť na dutú žilu, a to, že ťažko dýchaš, môže byť aj príznak. Maternica a bábo je už veľké, na všetko to tlačí. Mala by si ležať na ľavom boku tuším, radšej si to pozri v googli - tlačenie na dutú žilu v tehotenstve.
@anonym_61b8ab pozriem si ďakujem🫶
@larissa788 Ja som už v 38tt porodila obe deti. To už pomaly sa ti k pôrodu schyľuje..už tie posledné týždne dni bývajú ťažké...
@larissa788 v tomto tyzdni je uz dieta donosene a ci je to priznak porodu alebo len bezna bolest ti mi neprezradime,ak budes mat pravidelne kontrakcie,odtok plod vody alebo krvavy vytok vies co mas robit. Drzim palce 😉
@larissa788 Ja som už v 38tt porodila obe deti. To už pomaly sa ti k pôrodu schyľuje..už tie posledné týždne dni bývajú ťažké...
@anonym_2fb4a3 hej viem. Uz to chcem.mat za sebou. len sa velmi bojim aby som nemala koplikacie pri porode kvoli tim križom ...
@anonym_2fb4a3 hej viem. Uz to chcem.mat za sebou. len sa velmi bojim aby som nemala koplikacie pri porode kvoli tim križom ...
@larissa788 verte mi a to píšem s úctou, keď začnete rodiť zabudnete že vlastne máte nejaké kríže. Žiadna komplikácia to nebude. Sú iné ťažké komplikácie čo sa môžu stať...všetko bude ok
@larissa788 krize bolia skoro kazdu,nad komplikaciami neuvazuj,nevies to velmi ovplyvnit.
Prečo chces ležať rovno? To sa ani v tehotenstve neodporúča,ja som absolútne v tehotenstve nevedela ležať na chrbte,a ku koncu už bolí naozaj všetko,to je bežne v tom štádiu. Telo sa chystá na pôrod, všetko sa uvoľňuje,aj svaly v tele" vedia",že o chvíľu budú podávať obrovský výkon. A okrem toho kľudne už ti môžu aj začínať kontrakcie,sleduj si, aká je tá bolesť. Ja som v 38 týždni porodila dcéru, čiže to môže znamenať aj toto
@larissa788 Držím palce,nech ti všetko dobre dopadne. Mňa pri druhom pôrode, vlastne už pred pôrodom nenormálne boleli kríže.Pri prvom mi to nešlo tak do krížov.Neboj sa bude to ok.

Tak si ľahni na bok a mierne pokrc nohy. Si v 38 tt., tebe už mize byt vserko, môžeš kľudne začať aj rodiť