Silné bolesti v treťom trimestri
Ahojte, dnes som 29+3tt a mám silné bolesti v podbrušku aj v oblastí krížov ( taká bodava bolesť do chrbta) občas mám pocit že sú to bolesti už ako pred menštruáciou. Mangosol si dávam ráno aj večer a tieto bolesti mám tak už 2 týždne. Malého normálne cítim ale v noci mi dosť tvrdne brucho a keď sa chcem ísť prejsť neprejdem ani trochu bez toho aby sa mi nenapinalo brucho také tvrdnutie. V noci nemôžem spať každý pohyb má bolí 😫. Ja neviem, či to je v poriadku.? K lekárke mám ísť v štvrtok.
@mamatroch ja som myslela že vtedy sa bábätko nehýbe už 😅 naposledy som bola u lekárky mal hore hlavu, ja neviem som prvy krát tehotná a všetci mi doma vravia že to má bude ešte viac bolieť že si mám zvykať. 😅
Ak ti tvrdne brucho moz to by kontrakcie. Je na tebe ci pojdes hned do nemocnice na pohotovost alebo pockas do rana a pojdes ku svojmu gynekologovi.
@viestta ale brucho mi tvrdne iba večer 😅 vtedy ho mám riadne tvrdé a aj slabo cítim pohyby ale cez deň keď chodím tak pohyby cítim ale mám také napnuté brucho boľavé tak to neviem či aj to je tvrdnutie
Keď nevieš a nie si si istá, tej radšej zbehni na pohotovosť. Radšej ako by si mala potom ľutovať. Sú ženy ktorým deti tlacia na spodok ale určite by si nemala byt v bolestiach do pôrodu.
@3petka a myslíte si že by ma tam nechali aj keby bolo všetko v poriadku? Alebo by ma pustili domov 🤷♀️ na pohotovosti som bola naposledy v prvom trimestri ale to nenechávajú väčšinou. Tak len že či si mám zobrať rovno niečo zo sebou a ak ano tak že čo 😅
Zober si veci (+ nieco na zabavenie, kniha etc.) na 2-3 dni pre istotu, prinajlepsom ich ponesies zbytocne. Ak bude treba, na dalsie dni Ti manzel donesie zvysok.
No ja som pri prvom tehu šla len tak pre istotu na pohotovosť v 33 tt, lebo mi tvrdlo brucho, tiež som si myslela, že ma vysmeju a nakoniec som tam ležala 3 týždne s hroziacim predčasným pôrodom. Ono to neni sranda. Celý personál okolo mňa skákal. Keď sa ti niečo nezdá choď.

Ja by som sla aj na urgent. Kludne sa Ti moze rozbiehat porod. Mne sa zacal rozbiehat v 29tt, uz sa mi aj krcok skracoval, nastastie to stihli zastavit.