Silné búšenie srdca v tehotenstve
Ahojte, som v 8 tt a mám problém so silným búšením srdca. Neviem či je to normálne, ale aj ked som v kľude (ležím, alebo čítam) veľmi silno mi začne byť srdce ako by som odbehla maratón a ostene mi zle. Máte s tým skúsenosti?možno si to len nahováram. 🙂
@nikuskaberuska brala som isoptin pocas tehotenstva. Teraz beriem iny betablokator. Aku aryrmiu ti zaznamenali na ekg, nevies presne popis?
@majkuska 6x monotypnú sporadickú KES bez subjektívnych ťažkostí, bez známok ischémie.
@nikuskaberuska a čo ti na to povedal kardiológ. Moja mama mala KES cez 200 ale to mala v priebehu 24 hodin, keď mala holter. Hlave sa neboj. Mne tam najnovšie vybehlo tiež niečo nove, u mňa je najhoršie to, že to všetko cítím. Proste mi pride niekedy aj brutalne zle. Ale zatiaľ som tu.
Kardiológ mi robil znovu EKG na ktorom bolo všetko v poriadku ale povedal, že mi môže dať pre istotu 24 hodinový holter, ktorý mi majú dávať zajtra tak uvidíme. Ja práveže nemám vôbec žiadne príznaky ani problémy.
@majkuska Kardiológ mi robil znovu EKG na ktorom bolo všetko v poriadku ale povedal, že mi môže dať pre istotu 24 hodinový holter, ktorý mi majú dávať zajtra tak uvidíme. Ja práveže nemám vôbec žiadne príznaky ani problémy.
@nikuskaberuska drzim palce.
@majkuska ďakujem. Akurát som mierne v šoku lebo som si teraz robila tehu test a je pozitívny ...
😅 to bude dobre. Nema to chyby.
@majkuska dúfam 😊 Ale výsledky z holteru budú asi mierne skreslené 😂
@nikuskaberuska ja som mala prve 3 mesiace hrozne, co sa arytmie tyka. Ale v 4 to preslo. Lenze u mna bol ten rozdiel, ze ja som to vsetko citila.
@majkuska ja necítim vôbec nič takže preto som aj prekvapená, že sa u mňa niečo takéto objavilo. Ty si brala ten isoptin už pred tehu? A mala si kvôli tomu rizikové tehotenstvo?
@majkuska Dobry ležím v nemocnici mám ten istý problém, už neviem či je to kvoli srdcu alebo psychiky čakám na výsledky ale lekári mi vôbec nijak nevedia pomôcť prosím ako ste prekonávala tu úzkosť? Mne už aj srdce vynecháva tep a viem sa tak vystresovať až mám kolabsove stavy
@liliput321123 odpovedala som do správy,
@majkuska mohli by ste odpovedať aj mne do spravy ? Mávam tiež kardiologické problémy, síce nie som tehu, ale trápia ma hlavne tie KES atď, veľmi subjektívne ich pocitujem, beriem tiež Isoptin, zatiaľ ešte len pár dní.
@luciahatalova ahoj je to stará téma ale momentálne to mam aj ja a trvá to cca 3 týždeň. Co ti zistili alebo ako to prešlo? Ja som mala odbery ok, EKG ok tak už neviem

@majkuska mne pred nedávnom na EKG zaznamenali tiež arytmiu a čoskoro sa chceme začať s priateľom snažiť o bábätko, tak sa toho trochu obávam :/ Aké si brala lieky a ako prebiehalo tehotenstvo?