icon

Silné búšenie srdca v tehotenstve

silvia39
22. aug 2014

Ahojte, som v 8 tt a mám problém so silným búšením srdca. Neviem či je to normálne, ale aj ked som v kľude (ležím, alebo čítam) veľmi silno mi začne byť srdce ako by som odbehla maratón a ostene mi zle. Máte s tým skúsenosti?možno si to len nahováram. 🙂

Strana
z2
nikuskaberuska
14. mar 2017

@majkuska mne pred nedávnom na EKG zaznamenali tiež arytmiu a čoskoro sa chceme začať s priateľom snažiť o bábätko, tak sa toho trochu obávam :/ Aké si brala lieky a ako prebiehalo tehotenstvo?

majkuska
17. mar 2017

@nikuskaberuska brala som isoptin pocas tehotenstva. Teraz beriem iny betablokator. Aku aryrmiu ti zaznamenali na ekg, nevies presne popis?

nikuskaberuska
17. mar 2017

@majkuska 6x monotypnú sporadickú KES bez subjektívnych ťažkostí, bez známok ischémie.

majkuska
17. mar 2017

@nikuskaberuska a čo ti na to povedal kardiológ. Moja mama mala KES cez 200 ale to mala v priebehu 24 hodin, keď mala holter. Hlave sa neboj. Mne tam najnovšie vybehlo tiež niečo nove, u mňa je najhoršie to, že to všetko cítím. Proste mi pride niekedy aj brutalne zle. Ale zatiaľ som tu.

nikuskaberuska
10. apr 2017

Kardiológ mi robil znovu EKG na ktorom bolo všetko v poriadku ale povedal, že mi môže dať pre istotu 24 hodinový holter, ktorý mi majú dávať zajtra tak uvidíme. Ja práveže nemám vôbec žiadne príznaky ani problémy.

nikuskaberuska
10. apr 2017

@majkuska Kardiológ mi robil znovu EKG na ktorom bolo všetko v poriadku ale povedal, že mi môže dať pre istotu 24 hodinový holter, ktorý mi majú dávať zajtra tak uvidíme. Ja práveže nemám vôbec žiadne príznaky ani problémy.

majkuska
10. apr 2017

@nikuskaberuska drzim palce.

nikuskaberuska
11. apr 2017

@majkuska ďakujem. Akurát som mierne v šoku lebo som si teraz robila tehu test a je pozitívny ...

majkuska
12. apr 2017

😅 to bude dobre. Nema to chyby.

nikuskaberuska
14. apr 2017

@majkuska dúfam 😊 Ale výsledky z holteru budú asi mierne skreslené 😂

majkuska
15. apr 2017

@nikuskaberuska ja som mala prve 3 mesiace hrozne, co sa arytmie tyka. Ale v 4 to preslo. Lenze u mna bol ten rozdiel, ze ja som to vsetko citila.

nikuskaberuska
15. apr 2017

@majkuska ja necítim vôbec nič takže preto som aj prekvapená, že sa u mňa niečo takéto objavilo. Ty si brala ten isoptin už pred tehu? A mala si kvôli tomu rizikové tehotenstvo?

liliput321123
1. mar 2021

@majkuska Dobry ležím v nemocnici mám ten istý problém, už neviem či je to kvoli srdcu alebo psychiky čakám na výsledky ale lekári mi vôbec nijak nevedia pomôcť prosím ako ste prekonávala tu úzkosť? Mne už aj srdce vynecháva tep a viem sa tak vystresovať až mám kolabsove stavy

majkuska
23. mar 2021

@liliput321123 odpovedala som do správy,

lenuska9999
21. okt 2021

@majkuska mohli by ste odpovedať aj mne do spravy ? Mávam tiež kardiologické problémy, síce nie som tehu, ale trápia ma hlavne tie KES atď, veľmi subjektívne ich pocitujem, beriem tiež Isoptin, zatiaľ ešte len pár dní.

leameleg
15. jan 2023

@luciahatalova ahoj je to stará téma ale momentálne to mam aj ja a trvá to cca 3 týždeň. Co ti zistili alebo ako to prešlo? Ja som mala odbery ok, EKG ok tak už neviem

Strana
z2