Silné kŕče v podbrušku v 4. mesiaci. Je to normálne?
som prvorodicka.....
Ak mas tie krce casto a su silne tak to nie je normalne. Ako ti poradila bosoriak, chod k lekarovi. Ja som tiez prvorodicka, krce som mala len raz na zaciatku tehotenstva, ale to sa vtedy asi uhniezdovalo vajicko v maternici a trvalo to len niekolko minut. Ale z toho co som citala o tehotenstve viem, ze caste a silne bolesti nie su normalne.
ahojte, chcem sa opytat ci je normalne ked dostavam silne stahove krce na bokoch podbruska. mam to vzdy ked lezim vystreta alebo ked sa idem sa otocit , som v 16tyzdni a cakam druhe dieta,pri prvom tehotenstve som nemala ziadne problemy,ale dva roky po porode mi praskla cista na lavom vajecniku operovali mi to laparoskopicky a potom som na tom mieste pocitovala rovnake bolesti,len neviem ci to teraz nemoze uskodit babetku, mam pritom aj tvrde podbrusko, dakujem za odpoved a rada by som keby mi niekto napisal radu do emailu : zmurko007@azet.sk , nemozem moc chodit k lekarovi lebo zijem v zahranici a tu ma bez obj.nevezmu, dalsiu kontrolu mam o styry tyzdne

Nie je to normalne, chod k lekarovi, nemusi to nic znamenat, ale pre istotu.