Silné krvácanie v 13. týždni
Ahojte žienky , potrebujem od vás radu skúsenosti. Budem veľmi vďačná za každý jeden príspevok. 🙂 som v 13tt tehu a krvácam už dokopy asi jeden deň. So slabšieho krvácania keď som si volala sanitku (žijem v uk) sa v nemocnici vyklulo silné krvacanie a bolesti.Dr.mi povedal že je to normálne v tehotenstve že to nie je veľa krvy. Poslal má domov že keď budem mať 6 vložiek krvavých, potom sa môžem naspäť vrátiť. Prišla som domov ,a už som minula 4 vložky a krvacanie stále pokračuje. Som zúfalá píšem v noci tak sorry za pravopis ak sú niekde chyby. Scan mám až V pondelok ..som na dne , neviem čo mám robiť. To sú fkst taký blbý ti Dr. V ul ?
@sardinka335 lenze ty nie si doktor a nemas bobec ziadnu anamnezu matiek kt sa take deti narodili.to ze si sa s par s nimi strela a ze z hodou okolnosti aj v tehu krvacali nie je ziadny relevantny arhument.kebyze si odbornik z praxe a venujes sa takym rodivkam pocas tehu a pri .po porode om.mas vedomosti kt su relevantne...okrem toho krbavanie sa pri DMO ani nespomina.jedine silne krvacanie z prasknutia placenty kde hrozi ohrozenie matky a dietata z vykrvacania a tym aj nedostatkom kyslikaa nie krvacanie pocas tehu.kt nie je nejak zavazne.....a ked zena ma potratit .tak potrati tu nepomoze ziadny lekar a ziadne sono.ale ak naor krvaca z nedostatku hormonov kt sa daju doplnit .alebo z placenty kt sa este len posuva to sa da liecit .teda skor setrnym rezimom a dieta je zdrave pretoze jejo geneticka vybava je ok......a prosim ta nestras tu tehotne.dakymito disinformaviami ani nevies ako nevedome mozes ublizit...to ze je to tvoj nazor.nik ti neberie ale prevo tehotnym kt uz aj tak su z naladami na tom kadejako davas gakhe pozitivne priklady z praxe kt je aj tak uplne odveci s tou zdravotnickou nerozumiem.
Ahojte 🙂 tak dnes to je presne 5 týždňov a 3 dni. Začala som trošku krvacat. Len také kvapky. Mám už aj menštruacnu bolest asi týždeň. Len teraz neviem činé to ms alebo este z toho potratu. Od potratu som už nekrvacala vôbec ..len prvých pár dní. Lekári mi povedali že moja prvá ms od potratu bude po 6.týždni. Su tu také bolesti ako pred MS. Tak teraz neviem či to môže byť keď ešte neubehlo 6 týždňov. Čo na to vravíte ? Je to v poriadku? Ďakujem moc krásne za rady :*
@patkaamirko skor si myslim, ze to je MS... ja som takisto po MA a 30 dni presne prislo MS. Neviem ako teba ale mna riadne bolela maternica a to nemyslim tak menstruacne, ale normalne som citila, ze este nie je zahojena... tak vela zdaru a drz sa 😉
@rbabulka Ďakujem 🙂 noo ja cítim také ms bolesti. A to vždy mám silné. Ale zase nemám bolesti len cítim ze sa to rozbieha. Dnes to bolo len také trošičku a slabucka krv ale podľa mňa zajtra sa to taak rozbehne že až :(
@patkaamirko i mne sa to presne po tejto dobe rozbehlo, takže je to úplne v poriadku... maximálna doba čakania prvého menzesu je 8 týždňov... ak to príde skôr, tak len dobre 🙂
@enusamt Ďakujem. Si ma ukludnila 🙂 no mýlila som.. rozbehlo sa to už dnes večer :D takže mám konečne menštruáciu waaaa :D neznášam ju ;)
@patkaamirko to každá žena ju neznáša.. no paradox je, že pred potratom si ženy vraveli, že nechú ms lebo chcú dieťa... a po potrate, že chcú ms, lebo chcú dieťa 🙂
@enusamt presne tak to je pravda 🙂 aj keď ja ešte nechcem sa snažiť ..Možno neskôr p pár mesiacov možno dva tri ...Možno 4 ...

@nena236 dakujem☺😍