icon

Silné krvácanie v 7. týždni tehotenstva

3. júl 2025

Ahojte maminy,
dnes som zacala krvacat (krvacanie bolo dost silne). Som, podla ultrazvuku, v 7 + 3tt. Dostala som Progestanelle 200mg rano a vecer a nariadeny prisny kludovy rezim. Je to vytuzene babatko a mam velky strach, aby vsetko bolo v poriadku. Mate niektore taketo skusenosti? Udrzalo sa babatko? Co mozem urobit pre to ja?😒
Dakujem vsetkym.

evinku
3. júl 2025

Ahoj... Co povedal/a dr... Koli čomu je spôsobené krvácanie?... Hlavne pozitívne myslenie... Piť citrónovú vodu a mne zabral aj ascorutin 3x1tbl... Ja som mala hematon a krvacala som každých 6 dní od 6tt do 10tt... Kamarátka masívne, až bola v nemocnici a miminko sa udržalo... Hlavne treba veriť, že všetko dopadne dobre 🙏.. Držím palce 🤞

nikaeli
3. júl 2025

Jedno nie.. Druhé áno.. dokonca som špinila/krvácala polovicu tehotenstva. To sa nikdy nedá vedieť vopred 🤷🏻‍♀️ držím ti prsty 🤍

zuzkaa1991
3. júl 2025

Ja som krvacala tiez v 7tt pichli mi injekcie a prisny rezim a to som dodržiavala.lezala som cele sni 2 tyzdne jedine som.dala.jest malej (dcere) muz po práci daval.dom dokopy takze urcite len lezat.max wc sprcha ;) uz som 27tt ;)

stranakovazuzana0
3. júl 2025

Mala som silné krvácanie v cca 9-tom týždni(aj som bola hospitalizovaná) a potom sa opakovalo ešte viac krát.Mala som hematóm a slabé žilky.Utrogestan som brala do 34t.t.,v čase krvácania aj ascorutin.Mala som kludový režim a PN od toho 9t.t.až dokonca.Porodila som na začiatku 36t.t.,ale mne sa pridružilo aj skracovanie krčka.Neboj sa a riad sa pokynmi lekára.Všetko dobre dopadne,držím palce🙏🙂

pehavcek
3. júl 2025

Prve sa neudrzalo, po roku druhe ano. Je to 50:50. Uz len cakat. Drzim palce ak nie teraz tak onedlho. Viem co prezivas. Mame uzasneho syna. Stalo za to pockat si na neho ale klamala by som keby som tvrdila, ze to nebolo narocne na psychiku.

veronika_32
4. júl 2025

Ja som zacala krvacat okolo 7-8 tyzdna…bolo to masivne krvacanie…akurat som sedela, postavila som sa zo stolicky a vsetko bolo od krvi, som po dvoch MA, kde bol stale na zaciatku problem so srdieckom, ktore nebilo…cize stres neskutocny, utekali sme na pohotovost, kde si moj plodik spokojne plaval, neverila som vlastnym ociam, na ultrazvuku ziaden hematom nevideli, nechali si ma 4 dni v nemocnici, kde som dostavala injekcie na zastavenie krvacania, ale ako som len dosla na izbu dalsie krvacanie, no zase som bola cela od krvi, po 4 dnoch ma cakal kontrolny ultrazvuk, velmi som sa bala nakolko som krvcala aj po ultrazvuku…vsetko bolo v poriadku, ale hematom aj tak nebolo vidno, v nemocnici ma presviedcali, ze som urcite zdvihla nieco tazke…ked som vravela, ze nie, tak ze urcite klamem, lebo kazda zena v tomto klame…nakoniec na kontrolnom ultazvuku u svojho gynekologa bol jasne viditelny hematom, ktory to vsetko sposobil…na prvomtrimestralnom skriningu po nom nebola uz ani stopa. Samozrejme, mi vsetci vraveli, ze je to 50:50…aky je plod silny a kde je ulozeny hematom…
Drzim silno prsty, aby vsetko dobre dopadlo.

maminkadeticiek
4. júl 2025

Mozes oddychovat.A ano,stalo sa mi to v 8-9 tyzdni.Masivne krvacanie a babo v absolutnom poriadku.Zrejme zo mna odisiel nejaky hematom.