icon

Silné krvácanie v prvom trimestri tehotenstva

25. mar 2022

Ahojte, idem si asi najskôr po upokojenie od žien, ktoré mali problém ako ja. Som po KET, pred týždňom potvrdené tehotenstvo, hcg krásne rastie. Po vyšetrení minulý piatok som začala krvácať, v sobotu pohotovosť. Vraj všetko ok, dali mi injekciu. Šetrím sa oproti bežnému životu, ale zas neležím celé dni. Dnes v noci som sa zobudila na krvácanie, silné so zrazeninami. Takže pohotovos zas. Dali mi všetko čo mohli vraj. Dnes som bola u gynekológa, lebo do rána som krvÁcala stále veľa a tie zrazeniny boli extrém, obrovské tvrdé hrče, no ja som si už bola istá, že asi končíme. Ale gynekológ povedal, že vak je tam, kde má byť a je veľký ako má byť,že krvácať môžem lebo nie je dobre uchytený a ideme bojovať. Takže už ležím, chodím len na wc a som odhodlaná bojovať. O týždeň mám kontrolu v CAR, kde by malo byť srdiečko. Cítim, že to bude bojovník, lebo ja som úprimne dnes čakala prázdnu maternicu. Ale samozrejme, že sa bojím, je to naše vytúžené dieťa, raz som už mala nevydarený KET.
Mali ste to niektorá takto? Že extrém krvácanie a dotiahli ste to do úspešného konca? Prosím len úspešné príbehy, potrebujem skôr pozdvihnúť na duchu, viem, že to môže všetko skončiť zle

Strana
z2
zuzi654
25. mar 2025

@luci_ba nemám žiadne bolestí ani nič len krvacam ako menstruacia raz prestane a potom zas myslíte že to môže bit ôk?

Strana
z2