Silné menštruačné bolesti v piatom týždni tehotenstva?
Ahojte, som cca v 5 tt, uz teraz zvraciam a mam silne menstruacne bolesti...mali ste to niektora tiez takto ?
Silné? Alebo ťa len občas zabolí.
Ak to pretrváva a stupňuje sa to tak choď na pohotovosť.
5. tyzden? cize ti az teraz vynechala menstruacia par dni. este to moze byt kludne uhniezdovanie alebo sa ti spusta MS
@snazilka_bio_mamka ja uz mam aj test pozitiviny a toto je tretie tehotenstvo a kazde mi zacalo takto skoro...menstruacia mi meska 5 dni...kolajnice na teste uz su...len tie bolesti som nemala :( nie su ze intenzivne..ale dost silne ak pridu
Pisem jak hlupa pardon :D
Ja som mala na zaciatku bolesti ako pri menstruacii, tiez krizov aj nevolnosti velmi skoro, prakticky od zaciatku, postupne to preslo a ustalilo sa cca10-11 tt. Sem tam este citim podbrusko a sem tam je aj zle. Ak mas len bolesti take pichanie, tahanie, tak vraj je to ok, roztahuje sa maternica(pytala som sa lekarky) ak by to u boli krcovite bolesti, treba riesiet…
neviem co by som robila ale.asi isla na pohotovost i ked tam.este aj budu vidiet len dutinku. skus zavolat ze co.mas robit
Ma pri tretom tiez bolievalo brucho, az tak, ze som s tym isla na sono, ze co sa deje. Ale mne to zacalo neskor. Tiez by som radsej isla na pohotovost pre istotu 😉
Ja som mala 2x silne kŕčové bolesti. 1x to bolo mimomaternicove tehotenstvo, hneď v 5tt som krvacala. Druhý krát som mala v noci kŕče a nakoniec som už v 15tt. Ťažko povedať, je to individuálne. Ale odsledujte si to. Ak sa to stupňuje, nie je to dobrý znak si myslím
Máš už tehotenstvo potvrdené doktorom a sonom? Ja byť Tebou, idem sa dať skontrolovať. Držím palce!
Pri silných bolestiach smer pohotovosť .máš tehotenstvo potvrdené zo sona ? Mimomaternicové je vylúčené ?

Menstruacne bolesti niesu dobre. Chod hned na pohotovost