icon

Silné menštruačné bolesti v piatom týždni tehotenstva?

10. jún 2024

Ahojte, som cca v 5 tt, uz teraz zvraciam a mam silne menstruacne bolesti...mali ste to niektora tiez takto ?

ivka21
10. jún 2024

Menstruacne bolesti niesu dobre. Chod hned na pohotovost

medda_beda
10. jún 2024

Silné? Alebo ťa len občas zabolí.
Ak to pretrváva a stupňuje sa to tak choď na pohotovosť.

snazilka_bio_mamka
10. jún 2024

5. tyzden? cize ti az teraz vynechala menstruacia par dni. este to moze byt kludne uhniezdovanie alebo sa ti spusta MS

autor
10. jún 2024

@snazilka_bio_mamka ja uz mam aj test pozitiviny a toto je tretie tehotenstvo a kazde mi zacalo takto skoro...menstruacia mi meska 5 dni...kolajnice na teste uz su...len tie bolesti som nemala :( nie su ze intenzivne..ale dost silne ak pridu

autor
10. jún 2024

Pisem jak hlupa pardon :D

evcagabi
10. jún 2024

Ja by som tie bolesti radsej riesila, kludne aj na pohotovost hned

butterflyeffect
10. jún 2024

Ja som mala na zaciatku bolesti ako pri menstruacii, tiez krizov aj nevolnosti velmi skoro, prakticky od zaciatku, postupne to preslo a ustalilo sa cca10-11 tt. Sem tam este citim podbrusko a sem tam je aj zle. Ak mas len bolesti take pichanie, tahanie, tak vraj je to ok, roztahuje sa maternica(pytala som sa lekarky) ak by to u boli krcovite bolesti, treba riesiet…

snazilka_bio_mamka
10. jún 2024

neviem co by som robila ale.asi isla na pohotovost i ked tam.este aj budu vidiet len dutinku. skus zavolat ze co.mas robit

monikamama
10. jún 2024

Ma pri tretom tiez bolievalo brucho, az tak, ze som s tym isla na sono, ze co sa deje. Ale mne to zacalo neskor. Tiez by som radsej isla na pohotovost pre istotu 😉

24natalia11
10. jún 2024

Ja som mala 2x silne kŕčové bolesti. 1x to bolo mimomaternicove tehotenstvo, hneď v 5tt som krvacala. Druhý krát som mala v noci kŕče a nakoniec som už v 15tt. Ťažko povedať, je to individuálne. Ale odsledujte si to. Ak sa to stupňuje, nie je to dobrý znak si myslím

ankare
10. jún 2024

Máš už tehotenstvo potvrdené doktorom a sonom? Ja byť Tebou, idem sa dať skontrolovať. Držím palce!

zafir01
10. jún 2024

Pri silných bolestiach smer pohotovosť .máš tehotenstvo potvrdené zo sona ? Mimomaternicové je vylúčené ?