icon

Silné pichavé bolesti na ľavej strane pod hrudníkom v 35. týždni

silvia765
9. apr 2023

Ahojte dievcata, chcela som sa opýtať na skusenosti niektorej z vás ktoré mali silne bolesti v ľavej časti brucha pochabé ale hlavne vystrelujuce do chrbta, bolest v chrbte v tej istej časti čo zpredu zo strany brucha je extrémne silná paliva a bodava. Zosilňuje sa pri chôdzi a v sede a ustúpi jedine v istých polohách v ľahu. Mal to prosím niekto? Čo mu pomohlo? Čím to bolo spôsobené? Diétna chyba u mna nie… trvá to už niekoľko dni pri ľahkej strave

Strana
z2
silvia765
autor
18. apr 2023

@leameleg najhoršia je ta slabosť, druhý syn je hyperaktívny 3 ročný tak si vies predstaviť tieto dni… a ta zaha fuj ráno a pri zaspávaní proste v polohe ležmo je to chuťovka

silvia765
autor
18. apr 2023

@leameleg ja už nemôžem ani jest aký mám silný tlak na ten žalúdok a následne do chrbta. Ešteže sa mame aspoň komu vzájomne vyžalovať lebo na mna niektorí pozerajú že čo si asi vymýšľam zas

leameleg
18. apr 2023

@silvia765 ja viem co prežívaš lebo ja mam to isté ... takže viem ako sa cítiš úplne. Ja si miestami pripadám ako hypochonder 🤣🤣🤣

silvia765
autor
18. apr 2023

@leameleg ja ako stará žena 😂🤦‍♀️

leameleg
18. apr 2023

@silvia765 asi tak nejako 🤣🤣🤣🤣 úplne sa cítim rovnako.. ja už chcem nech to mám za sebou lebo tieto stavy niekedy jedna hrôza

silvia765
autor
18. apr 2023

@leameleg j idem zajtra k lekárovi som fakt zvedavá čo mi povie

leameleg
19. apr 2023

@silvia765 ako si dopadla ?

Strana
z2