Silný kašeľ v 27. týždni
Baby ahojte chcem sa spýtať som 27tt a začína ma bolieť na prieduskach a nedá sa mi vôbec vykašľať už som zúfalá do toho ma boli hrdlo a cele telo …v rodine sme mali pozitívneho zatiaľ som negatívna chcela som sa spýtať či sk môžem nasadiť zinnat keďže cítim že lezie na mňa niečo … čítala som že sa môže ale chcela by som pocut aj nejaké baby čo to užívali a fakt všetko bolo ok ďakujem
@rebeka3333 to si chces sama nasadit antibiotika? Ja som mala covid pred 5 tyzdnami a teda doktorka mi nedovolila nic okrem paralenu a nejakych homeo sirupov. Ries stav s doktorom.
aj ja som mala covid v 35tt a teda so všetkými jeho príznakmi ,najmä vysokými horuckami ,ale mohla som len paralen a vitamíny ,ale keby som vtedy vedela o bio produktoch ktore pomahaju , tak po nich siahnem
Práveže zinnat vraj môžem užívať len ma zaujimalo či aj niektorá žena sa s tým stretla a užívala ho 🙂
@rebeka3333 pises VRAJ. cize an isto to nevies a navyse by o tom mal rozhodnut lekar. ci ho vobec treba uzivat. spotreba ATB by mala klesat, je vysoka vseobecne a to enrataju ludi, ktori si ich nasadzuju bez lekara.
ja som za 25r bola chora velakrat,a le ATB som mala mozno 5-7x, aj to vacsinou nie na uplne bezne infekcie dychacich ciest. tie licim sama, bez dr a bez ATB.

@rebeka3333 preco to neriesis s dr? taketo lieky na predpis a zvlast v tehu len po konzultacii s dr