Sinusitída v tehotenstve
Ahojte,
Začalo mi to včera. Klasika bolesť hrdla a extrémne upchatý nos. Myslela som že bežne nachladnutie. Ale už cítim ako má bolo čelo hlava, pod očami tie kosti. Teplotu nemám len keď ležím je horšie. Skončila som akurát 4.mesiac. Čo si na to môžem dať? Mám pocit že morská voda to len zhoršuje a neuvoľnuje sa to. Na hrdlo som si dala stop kašeľ pastilky to celkom aj pomohlo a je to lepšie.
Zapal dutin nenastane z vecera do rana,maš nadchu a zrejme virozu.Na tvojom mieste si urobim covid test je teraz zas rozšireny prip.aj CRP v lekarni ( nie samotest,pri ňom nedostanes vo vysledku konkretne cislo)
Pouzi bezne kvapky z lekarne napr.nasivin resp.poradi lekarnik,lokalne kvapky mozes uzivat .pri bolesti hlavy paralen.A samozrejme klasika caj,med,citron...
@janinah crp mám nad 10. Ale to mávam vždy keď som chorá v tehotenstve. Mala som tenxdomsci test ale dnes zbehnem do lekárne nech mi dajú presne číslo. Covid ani chrípka to nie je to som si už robila. V lekár i som bola a nič mi nechceli predať že sa to nemôže :/ že len morskú vodu alebo ten sprejxstop nádcha ale vôbec to nepomáha :/ tu hlavu akože zvládnem nemusím hneď dávať paralen len skôr má trápia tie dutiny :/
Tak bola som na pohotovosti a crp 31,5 dali mi rovno aj antibiotiká tak snáď mi bude lepšie…

Zapal dutin nenastane z vecera do rana,maš nadchu a zrejme virozu.Na tvojom mieste si urobim covid test je teraz zas rozšireny prip.aj CRP v lekarni ( nie samotest,pri ňom nedostanes vo vysledku konkretne cislo)
Pouzi bezne kvapky z lekarne napr.nasivin resp.poradi lekarnik,lokalne kvapky mozes uzivat .pri bolesti hlavy paralen.A samozrejme klasika caj,med,citron...