Skákajúci tep bábätka v 37. týždni tehotenstva
Ahojte, mali ste niektorá takto rozhádzaný tep bábätka na monitore? Toto je už jeden z tých lepších, ale bojím sa či má malá v poriadku srdiečko. Skáče jej tep od 120 do 170… Ja mávam trochu zvýšený tlak, ale max 135/85…😏

@malaopicka Drzá si akurát tak ty, od teba som adekvátnu odpoved teda nedostala. Ľutujem tvoje pacientky…
@linduska_ moje pacientky ľutovať nemusíš, tie sú totiž VŠETKY vďakabohu slušné a preto som k nim aj ja (ostatne ako aj k tebe, ale pravda sa ťažko počúva, žiaľ.). A narozdiel od teba vedia otvoriť ústa tam kde treba a nie vybľakovať na ľudí na internete.
@linduska_ moje pacientky ľutovať nemusíš, tie sú totiž VŠETKY vďakabohu slušné a preto som k nim aj ja (ostatne ako aj k tebe, ale pravda sa ťažko počúva, žiaľ.). A narozdiel od teba vedia otvoriť ústa tam kde treba a nie vybľakovať na ľudí na internete.
@malaopicka Už netrep a staraj sa o seba, tvoje správy ani nečítam …
@linduska_ teraz som prečítala diskusiu. Položila si úplne zle otázku. Lebo to, čo si tu vyfotila, je zdravý krásny záznam. Rovnako čo si sa pýtala - skákanie do 170 je úplne v poriadku, keby neskákalo, bol by problém. Píšeš: "mali ste niektorá takto rozhádzaný tep? Toto je už jeden z lepších." - z čoho sa dá usúdiť, že sa obavas tej rozhadzanosti (teda rozptylu, že skáče) a že ostatné boli ešte väčší rozptyl - do tých 170. Čo stále je úplne v poriadku. Problém nie je ten rozptyl - ak sa im niečo nezdalo, muselo to byť niečo iné, čo si ale absolútne v otázke neuviedla a na fotke to nevidno.
Dostala si adekvátnu fundovanú odpoveď na tvoju otázku hneď v prvom komentári: "Ale veď takto to má byť! Ten záznam je fyziologicky." Napriek tomu sa naozaj správaš drzo a arogantne. Rozumiem strachu. Ale ak máš na niekoho vyskakovať, tak na lekárov tam, nech ti to poriadne vysvetlia tak, aby si pochopila - a potom prípadne napíš sem otázku o tom, čo riešia, čo nie je v poriadku. Strach neospravedlňuje tvoju aroganciu na lekárov, čo ti tu poradili. A nie, nie som lekár.
Každopádne na tvojom mieste, podľa toho, čo opisuješ v komentároch, že sa im nezdá, by som ja trvala na hospitalizácií, alebo zmenila zariadenie, alebo by som aspoň prišla každý deň na pohotovosť, nech spravia záznam.
Nech ste obaja zdraví 🙏

A nechapem preco sa do autorky navazate. Autorka je zmetena vystrasena ubolena a IBA hlada niaku mamicku alebo mamicky ktore boli na tom tak isto ako je teraz ona. Ved nemocnica lekar jej nepovie co bude dalej lebo vestecku gulu nema ale autorku upokoji aspon to ze nieje v tom sama ze niekto to zazil chce vediet ako to dopadlo atd cize naozaj nieje na mieste hovorim aby si otvorila usta atd
@lussy1810 ale kto sa do nej naváža? Na svoju otázku dostala opakovane FUNDOVANÚ odpoveď a povzbudenie, aby sa nebála pýtať, pripadne zmeniť zariadenie, ak nie je spokojná s prístupom. Miesto toho, aby sa poďakovala, tu prská na všetky strany absolútne bezdôvodne a radšej si vyberie odpoveď, ktorá jej pasuje, aj keď nemusí mať s realitou nič spoločné. A to len preto, že sa jej nepáči kritika jej vlastného správania, na čo tu poukázali viaceré a oprávnene.