Skrátený krčok v 30. týždni tehotenstva
Ahojte, prišla som sa sem opýtať či niekto s týmto nemal problémy a do akého týždňa ste došli. Mne v ukončenom 30 týždni bol nameraný 22mm zatiaľ bez otvárania a tak idem ležať do nemocnice. Ak ste mali niekto podobnú hodnotu do akého týždňa ste dosli?
Je to moje prvé tehotenstvo a nikdy som nemala žiadne problém s krčkom :/ som v šoku. Neviem či to môže byť tým že mala je už otočená hlavičkou dolu. No mám strach čo sa bude diat.. ďakujem za každú odpoved.
pri každom tehu mi oznámili že sa mi skracuje krčok a mám doma spať dole hlavou. posteľ si mám podložiť knihami aby som vytvorila nakl. rovinu.
nikdy som to nespravila a všetky tehu som potiahla do 40 tt, len jedno tehu 41tt.
@anonym_autor prvé tehotenstvo som mala v 31 tt krčok 17 mm potiahla som do 36+6 tt, lezala som v nemocnici.
Druhé tehotenstvo ten istý problém, ale od 17 tt sa mi začal skracovať, plus som sa ešte aj otvárala.. v 35 tt som bola otvorena na 4-5 cm, potiahli sme to do 38 tt, možno by som aj dlhšie vydržala kto vie, ale už mi vyvoli pôrod.. v tomto tehotenstve som 4 mesiace lezala v nemocnici, ale oplatilo sa ❤️
Držím palce nech vám všetko dobre dopadne. P

Ja od 24+6tt 11mm krčok, potiahla som do 38+5tt k plánovanej SC.