icon

Skrátený krčok v 30. týždni tehotenstva

21. okt 2025

Ahojte, prišla som sa sem opýtať či niekto s týmto nemal problémy a do akého týždňa ste došli. Mne v ukončenom 30 týždni bol nameraný 22mm zatiaľ bez otvárania a tak idem ležať do nemocnice. Ak ste mali niekto podobnú hodnotu do akého týždňa ste dosli?
Je to moje prvé tehotenstvo a nikdy som nemala žiadne problém s krčkom :/ som v šoku. Neviem či to môže byť tým že mala je už otočená hlavičkou dolu. No mám strach čo sa bude diat.. ďakujem za každú odpoved.

anonym_96fafd
21. okt 2025

Ja od 24+6tt 11mm krčok, potiahla som do 38+5tt k plánovanej SC.

anonym_22aa6c
21. okt 2025

pri každom tehu mi oznámili že sa mi skracuje krčok a mám doma spať dole hlavou. posteľ si mám podložiť knihami aby som vytvorila nakl. rovinu.
nikdy som to nespravila a všetky tehu som potiahla do 40 tt, len jedno tehu 41tt.

starekovajana
21. okt 2025

@anonym_autor prvé tehotenstvo som mala v 31 tt krčok 17 mm potiahla som do 36+6 tt, lezala som v nemocnici.
Druhé tehotenstvo ten istý problém, ale od 17 tt sa mi začal skracovať, plus som sa ešte aj otvárala.. v 35 tt som bola otvorena na 4-5 cm, potiahli sme to do 38 tt, možno by som aj dlhšie vydržala kto vie, ale už mi vyvoli pôrod.. v tomto tehotenstve som 4 mesiace lezala v nemocnici, ale oplatilo sa ❤️
Držím palce nech vám všetko dobre dopadne. P