icon

Skúsenosti s hospitalizáciou bábätka kvôli hemangiómu

10. mar 2024

Ahojte. Absolvovali ste niekto hospitalizaciu kvoli hemangiomu s babatkom v nemocnici? Idealne DFN v Kosiciach? Ako to prebiehalo?
Dakujem

Strana
z2
erikajan
1. júl 2024

@victoriah on bude rásť pomalicky, potom sa to zastavi a bude veľmi pomaly miznut
Nám dal sirup, po ktorom to mala velke, no po používaní sirupu jej to "spľaslo ", teraz jej časť občas zmizne a znova objavi. Sirup uzivame cca 4 mesiace, teraz ho postupne vysadzame, lebo sa nemôže užívať stále. Takže on jej opäť trocha narastie, potom uvidíme, čo ďalej. No dr nám povedal, že to môže mať aj cca do 11 roku a potom to zmizne same.

victoriah
2. júl 2024

@norki dakujem veľmi krásne za odpoved dúfam že všetko bude dobre 🍀🙏

victoriah
3. júl 2024

@erikajan takže v podstate vám ten sirup nepomohol ci ako ?

victoriah
3. júl 2024

@erikajan tak potom aký to ma zmysel že vám dajú sirup po ktorom to vôbec nezmizne ? Som si myslela že keď sa pôda ten sirup že to pomaly zmizne a už sa to nikdy neobjaví ci ako ja už tomu vôbec nechápem

autor
4. júl 2024

@victoriah dovolim si reagovat. S dcerou som bola na hospitáizaciu ked mala 4m, teraz ma 7m a davam sirup rano a vecer. Davky sirupu zvysuje Dr podla vahy. Ak sirup pekne zabera, davku ani nemusia zvysit. Sirup bude brat minimáne kym bude mat 1 rok. Jej to splaslo, pomalinky sa to zmensuje a bledne, ale este stale je to dost velke. Pani, ktora bola s 3m dcerou so mnou na izbe, tak mala mala taky plochy hemangiom (ako mapa) a asi 20x vacsi ako moja dcera, ale jej to uz sloro cele zmizlo lebo to mala ploche. Takze aj zalezi, aky druh ma vase dieta.
No o vysadzani lieku zatial nebola rec, iba ze minimalne pol roka sa ma brat. Vysadzame jedine pri chorobe ked ma teplotu.

victoriah
4. júl 2024

No ma podkozny cca 5cm a bude mať 10m

Strana
z2