icon

Skúsenosti s NIPT testami od GenePlanet

sanasa
14. feb 2025

Ahojte baby. Mate prosim niektora skusenosti s nipt testom od spolocnosti GenePlanet? Rozmyslam nad balickom za 450€ tak ci mate k tomu nejaku recenziu. 😊

kiki68
14. feb 2025

@sanasa to je nifty, za mna super, u nas stoji tento balicek 600 a viac v AT, velka spokojnost uz 2x

sanasa
autor
15. feb 2025

@kiki68 dakujem za skusenost😊za cca ako dlho ti prisli vysledky?

kiki68
15. feb 2025

@sanasa prvy raz 5 dni, dalsi raz skoro 10 dni, ale tam boli vikendy a sviatky ( Vianoce)

bbalin
18. feb 2025

Ja som si dávala nipt, výsledky boli do 7 pracovných dní. Tam ti v podstate dá výsledok typu nízke riziko, a to sa berie ako negatívny výsledok, nemáš tam vyčíslené riziko ako pri tripple testoch

kiki68
19. feb 2025

@bbalin my sme mali vycislene riziko teda, ale bolo to v milionoch. Na tomto v roku 2024 uz bolo iba nizke riziko. Na tomto v 2019 boli este cisla pri nifty

bbalin
19. feb 2025

@kiki68 ja som myslela, že to dá aj vyčíslené riziko, no potom ma napadlo, že možno vyčíslenie je len pri nifty testoch a nie pri tých nipt od geneplanet. No dobre vedieť teda, že už ani pri nifty nie je vyčíslené orientačne

kiki68
19. feb 2025

@bbalin nifty je prave or geneplanet. No predtym ten design vyzeral inak, vtedy tam este bolo vycislenie, teraz uz nie. Podla mna zbytocne, to boli tak mega vysoke cisla, ze by to clovek tazko precital