icon

Skúsenosti so cerklážou

zuzana_88
25. okt 2014

Ahojte,

som v 20tt a lekarka mi na poslednom vysetreni odporucila cerklaz, lebo mam vraj krcok skrateny na 2,4 cm z coho bola dost zdesena...Tak v stredu by mi mali robit zakrok. Mate s tym niekto skusenosti? Boli to? Moze sa nieco skomplikovat? Kolko ste boli v nemocnici?

barbora59
25. okt 2014

Mne robili serklaz v 22 tt a velmi mi to pomohlo inak by som urcite potratila.ked doporucuje urcite chod. kolko budes v nemocnici ti nepoviem ja som mala tazke tehotenstvo a bola som dlho

zuzana_88
autor
25. okt 2014

@barbora59 Dakujem, lebo uz trocha stresujem, je to prve tehotenstvo, tak ani neviem,s cim mame ratat...

butterfly333
25. okt 2014

@zuzana_88 ahoj aj mne to robili pri oboch tehu inak by som ich nedonosila. Keďže som už 5krat potratila a raz rodila mŕtve. No tá operácia prebehla v úplnej narkóze takže v pohode niet sa čoho báť. Držím palce.

athenais24
28. okt 2014

@zuzana_88 ahoj.ja som mala minuly stvrtok a tyzden potom nechavaju na pozorovanie-ale zalezi aj od nemocnice.neboli to, robia v narkoze-len potom dva dni musis lezat.sorry za chyby,ale pisem na phone a mam miniaturne pismena

zuzana_88
autor
31. okt 2014

ahojte,

dakujem za info 🙂 uz mam po, pustili ma domov po 2 dnoch,lebo to bolo bez komplikacii...len mam prisne nakazane lezat...