Skúsenosti so serklažou v 14. týždni
Ahojte, akurát som hospitalizovaná v nemocnici , zajtra ma čaká serklaž krčka maternice. Minulý týždeň v stredu som bola klasicky na poradňu kde mi moja gynekologička odmietala krčok na 51mm bez známok otvárania. Nakoľko som v predchádzajúcom tehotenstve potratila v 15tt tiež kvoli otvorenému krčku odporučila ma do nemocnice kde som bola hneď na ďalší deň , no doktor mi krčok nameral že funkčná časť ma len 20mm a je do polovice otvorený, tým padom som hneď ostala na pozorovanie v nemocnici. Neviem ako je možný taký veľký rozdiel v meraniach ani doktor sa nevedel jednoznačne vyjadriť . No moja otázka znie , ako ste zvládali nasledujúce dni po serklaži, kedy Vás pustili domov a vydržali ste až do termínu? Ďakujem Vám ❤️
@anonym_autor ja som mala serklaz v 24tt, myslim ze vdaka nej som donosila...po serklazi mi nic nebolo ake musela som zvysok tehu lezat. V nemocnici som bola par dni po, potom som bola doma.v 38tt mi vybrali stehy rodila som v termine

@anonym_autor zial to sa vie menit behom hodiny, dobre ze si v nemocke. Urcite to mozes potiahbut do bezpecneho tyzdna. Drzim palce