icon

Skúsenosti so špinením v 6. týždni tehotenstva

pompovadalibor
Včera o 15:19

Má niekto skúsenosti 6 týžden tehotná a špinila som dostala som ultragestan tabletky

marhulka13
Včera o 15:47

@pompovadalibor asi utrogestan, je to vlastne progesteron na udržanie tehotenstva. Co ti príde divne?

pompovadalibor
autor
Včera o 15:49
@marhulka13

@pompovadalibor asi utrogestan, je to vlastne progesteron na udržanie tehotenstva. Co ti príde divne?

@marhulka13 viem dali mi to len som špinila toho sa bojím abi neprišiel potrat ale povedali že všetko v poriadku dieťa

anonym_5120a9
Včera o 15:51

Dostala si, dieta je v poriadku a co ti teda nie je jasne?

saxana000
Včera o 16:38

Raz pomohlo raz nepomohlo..
Daj si kludovy rezim tabletky uzivaj a uvidis.je to bud alebo.

anonym_6081c9
Včera o 17:18

@pompovadalibor ja som v 4-5tt spinila, dr mi nasadila utrogestan, ascorutin a vypísala na pn, kludovy režim.. keby vtedy ostanem v robote keď som začala spinit tak neviem ako by to dopadlo, ale keď sa to má udržať tak sa udrží. Dva týždne na to som opäť spinila jednorazovo.

pompovadalibor
autor
Včera o 20:10
@anonym_6081c9

@pompovadalibor ja som v 4-5tt spinila, dr mi nasadila utrogestan, ascorutin a vypísala na pn, kludovy režim.. keby vtedy ostanem v robote keď som začala spinit tak neviem ako by to dopadlo, ale keď sa to má udržať tak sa udrží. Dva týždne na to som opäť spinila jednorazovo.

@anonym_6081c9 aja ešte spinim dávam si aj tabletky čo mi predpísali ale ešte zaťal stále spinim

ankare
Včera o 20:17
@pompovadalibor

@anonym_6081c9 aja ešte spinim dávam si aj tabletky čo mi predpísali ale ešte zaťal stále spinim

@pompovadalibor držíme palce!

petrahl
Včera o 20:22
@pompovadalibor

@marhulka13 viem dali mi to len som špinila toho sa bojím abi neprišiel potrat ale povedali že všetko v poriadku dieťa

@pompovadalibor ja som v 6+2 tyzdni bola na pohotovosti kvoli spineniu, ale nedali mi nic a vsetko dobre dopadlo.