icon

Slabé krvácanie pri gestačnom vaku

marta_93
26. jún 2025

Ahojte mamicky nema niektora z vàs skusenost ... začala som krvacat mam v sebe len gestačny vak ..ale nieje to take silne čistenie na začiatku ako pisu ine ženy ..je to normalne ?? .

rybkoava
26. jún 2025

@marta_93 u mňa to tiež nebolo, až po injekcií sa to spustilo a bol to strašné krvácanie. No, aj tak sa len posunul do krčka a nakoniec som musela ísť na čistenie.

marta_93
autor
26. jún 2025

A len normalnu krv ste mala alebo ..aj take kusky ako keby mazlave krvave ? ..ked ste zacala krvacat

rybkoava
26. jún 2025
@marta_93

A len normalnu krv ste mala alebo ..aj take kusky ako keby mazlave krvave ? ..ked ste zacala krvacat

@marta_93 na začiatku len normálnu a len trochu, až po injekcií kusy. Keď to spiatočne zhodnotim, už by som to druhý krát nepodstúpila. Radšej hneď na čistenie.

marta_93
autor
26. jún 2025
@rybkoava

@marta_93 na začiatku len normálnu a len trochu, až po injekcií kusy. Keď to spiatočne zhodnotim, už by som to druhý krát nepodstúpila. Radšej hneď na čistenie.

@rybkoava ale aj tak ste šla na čistenie či ? ..vám dali tu injekciu a tak ste sa vycistili

kiki68
26. jún 2025

Ja som mala pri MA aj s plodom akoby normal menzes. Nemusi to byt nejake silne

rybkoava
26. jún 2025
@marta_93

@rybkoava ale aj tak ste šla na čistenie či ? ..vám dali tu injekciu a tak ste sa vycistili

@marta_93 áno musela som ísť, keď ani 2 ha injekcia nezabrala.

marta_93
autor
27. jún 2025
@kiki68

Ja som mala pri MA aj s plodom akoby normal menzes. Nemusi to byt nejake silne

@kiki68 môžem sa spýtať ..a mali ste tam aj niečo také ako krvavý sopel.?.pri Tom čistení ....nie len ako čistá krv.

kiki68
27. jún 2025
@marta_93

@kiki68 môžem sa spýtať ..a mali ste tam aj niečo také ako krvavý sopel.?.pri Tom čistení ....nie len ako čistá krv.

@marta_93 taky mix no

marta_93
autor
27. jún 2025
@kiki68

@marta_93 taky mix no

@kiki68 a vyčistila ste sa nemuseli ste ísť na kyretaz ??