Slabosť v rukách v 30tt, čo s tým robiť?
Ahojte mamicky, chcem sa opýtať či máte niektorá niečo podobné. Som v 30 tt a mám ako Keby také slabé ruky, niečo ako svalovicu. Cítim že po nejakej fyzickej práci sú také slabé. Keď som to povedala lekárovi povedal že to nijak nesúvisí s tehotenstvom a že ci nemam sklerozu multiplex.. ach.. tak ma zaujíma či ste mali niektorá také. Nemám ani opuchy ani trpnutie prstov, vďaka za vaše reakcie
@smejko25 tak to neviem, kolko toho magnezia tvoja kamaratka pojedla, ja som uzivala magnosolv kazdy den pocas celeho tehotenstva, pred porodom som dostala niekolko infuzii magnezia a o ziadnych abstakoch som nepocula..
ale samozrejme, prirodna forma je top. ak vsak niekomu trpnu ruky nie som si ista, ci ovocie pomoze.
@somkatka ja som to mala posledný mesiac ako strpnute slabé ruky.niekde som čítala, že to môže byť aj ako je bábo uložené a niekde tlačí na nervy.
Niekedy by si ti lekári mali kusnut do jazyka ako vypúšťať takéto diagnózy.Magnezium neublíži iba pomôže aj 3x denne 2 tbo podľa toho aké mas
Nemáš tetaniu?? Ja ju mám 15r... tiež mysleli SM ale je to terania v dnešnej dobe ju má pomaly každý ani o tom nevie

@somkatka no neuveritelne "sikovny" lekar, mamicke v 30tt naznacovat, ci nema SM - sama mam SM a na zaklade takehoto popisu by mi ani nenapadlo taketo podozrenie /priznaky SM nijako nesuvisia s fyzickou pracou/.
Nasad si magnezium, zrelaxuje ti po nom svalstvo a bude lepsie. Je normalne, ze sa necitis 100% v 30tt, bude dobre neboj. A nenechaj sa strasit. Setri sa a vela oddychuj.