icon

Snažiť sa po hyrete o tehotenstvo už po prvej ms?

evuska135
11. nov 2019

Baby ist nato rovno po prvej ms alebo ako dr odporucal az po druhej ? Hladam povzbudenie, ze sa to moze podarit a ze to bude ok

mima172
11. nov 2019

@evuska135 ahoj 🙂 Nám Dr povedal, že po samočistení sa môžu páry snažiť po prvej MS, po kyrete je dobre nechať sliznicu dostatočne sa obnoviť.
Zároveň mi, však, povedal, že ak telo nebude pripravené, tak sa plodík proste neuchytí.
Aj vzhľadom ku tomu ako dlho nám trvalo otehotnieť + vek, sme sa rozhodli snažiť po prvej MS (a samozrejme kontrole u gyn). Každopádne trvalo nám to 10 mesiacov a teraz som v 12tt.
Držím palce ✊✊

denden77
11. nov 2019

@evuska135 ahoj.. asi zalezi aj na tom, v ktorom si bola tyzdni.. mne povedali 3-6 mesiacov.. 3 presli a teraz (ne)cakam MS 😉

evuska135
autor
11. nov 2019

@mima172 ahojky ja vsade citam nieco ine tak uz clovek ani nevie. Prvy bol skoro na prvy sup a to druhe, ktore skoncilo zle sa nam tiez rychlo podarilo tak dufam ze do tretice vsetko dobre 🙂 drzim prsty nech vsetko dobre dopadne 😉

evuska135
autor
11. nov 2019

@denden77 ahoj no tehu sa skoncilo v 7tt4 len mne aj tie 2mesiace pridu dost dlho aj ked sa bojim, aby sa to nezopakovalo 😓 tak snad uz ani nepride 😉

denden77
11. nov 2019

@evuska135 to je normalne 😉 mne najprv tvrdili 6, aj som sa zasmiala, reku dobre ste ma pobavili 😁 drzim palec 🍀

zuzzuzi909
11. nov 2019

@evuska135 ja by som pockala, predsa len je to lepsie aspon po druhej kedze tam bol takyto zasah..

leamax
11. nov 2019

@evuska135 to mi je luto, tiez som musela minuly tyzden na kyret ☹
vseobecne sa vraj odporuca pockat tolko, kolko si bola tehotna. ako pisu maminky vyssie - keby nebola maternica pripravena, tak by si jednoducho neotehotnela. ale je dost vela pripadov, kedy zienky otehotneli este pred prvou ms a dobre to dopadlo. ja sama som zivy priklad, ze to ide, tiez som vraj tak "vznikla".
moj gyn mi pred 6 rokmi po kyrete povedal, ze si mame dat pauzu 2 roky. srandista, zrejme nevie, co je to tuzba po dietati. som si povedala: no urcite 😀 o pol roka som otehotnela a chlapci mali pred par dnami 5 rokov😍😍
je to velmi individualne. kazdopadne drzim prsty 🙂

lena44
11. nov 2019

Ahoj ja som potratila 27 októbra čakám na mrchu a potom sa budeme snažiť my sme sa snažili cca skoro 2 roky keď som si na teste objavila dve čiarky tak som si myslela že sa zbláznim a prišlo sklamania 😟 držím ti palce

evuska135
autor
11. nov 2019

leamax joooj tiez :/ jemine vtipalek 2r cakat 😀 ja tu nechcem 2m aj to mi pride dlho😀 no toto ze je to individualne moze a nemusi, mame cas teraz a potom az vo februari tak rozmysla ci to riskneme alebo nie 🙂

evuska135
autor
11. nov 2019

lena44 ja som mala 22.10. takze skoro podobne, no tak to ti verim to sklamanie :( ja uz mam jedno doma a myslela som si ze ked prve bolo ok bude aj druhe a tiez prislo zial sklamanie, dalsie uz snad budu uspesne, drzim prsty 😉