icon

Som dva mesiace v nemocnici a potrebujem povzbudiť

10. aug 2021

Ahojte ženy. Potrebujem vaše pekné slová. Neviem čím to bude ale asi tým že som už dlho v nemocnici (2 mesiace) kvôli zadržiavaniu pôrodu. Brala som už viac antibiotík mala som magnézium a tieto klasické veci. Vidím veľa žien ako ich prepustia domov alebo ako si odrodia a zoberú tie malé poklady domov. Ctg záznamy krv aj sono keď mi spravia mi lekár povie že bábätko vyzerá byť v poriadku. Len neviem či je to už tým že som tu dlho alebo čím tým ďalej sa bojím že maličkej niečo bude 😔už možno veľa čítam alebo neviem možno zdebtaná z nemocnice. Je pravda že už mám dlhšie baktériu ktorej sa neviem zbaviť ale vždy je pod nejakými liekmi držaná a myslím si keby to má byť zlé by som mala akútny cisársky 😔 len proste už neviem čo mám čakať ako sa malá narodí. Chcela by som aby bola zdravá ako ostatné deti. 😔

Strana
z2
tamichloe
11. aug 2021

Viem o čom hovoríš,tiež som si pri prvom odlezala svoje v nemocnici ...aj sme si poplakali s babami....veľa sme toho prežili s ostatnými,😢, ....raz to na mňa doľahlo,keď prišiel manžel ....bolo to fakt strašne...hrozil mi potrat ..serklaz som mala ....potom sledovanie. ...a nakoniec som prenášala a museli mi pôrod vyvolávať.....a to bolo vykúpenie....už to nemáš veľa....to dáš...neboj....zachvilu si ten uzlíček vyobjimas....❤️

sofiella
11. aug 2021

Ked môžeš chodiť von, nemohli by ta pustiť domov, s tým, ze by si naozaj dodržiavala prísny rezim? Určite by to bolo ľahšie ako v nemocnici.
V ktorom si týždni?

autor
11. aug 2021

@sofiella nemohli lebo sledujú moje zápalové parametre odberom krvi každý druhý deň. A ani by som už nešla. 36+2

sofiella
11. aug 2021

Tak to už zbehne. Hlavne veľa veľa spi. Naozaj potom sa veľmi dlho nevyspis 😃
A to ze si pod dohľadom je veľmi dobre.

autor
12. aug 2021

@tamichloe ďakujem krásne 🥰

autor
12. aug 2021

@sofiella no to sú moje dni buď v budefete, vonku na lavičke alebo spánok celý deň 😀

Strana
z2