Som smutná, lebo som potratila
tak neviem vkladať príspevky do diskusii neide mi to,
v pondelok som sem písala, že po sexe som troška krvácala a tak som odišla aj potom lekárovi a som potratila. je mi to lúto v pondelok idem ideš na kontrolu či zo mna všetko vyšlo a uvidíme čo bude ďalej.
@miruska11 nech pride co najskôr 😉 Ja som cakala 7 tyzdnov, to ale bola doba!!! Po 2. potrate som ms dostala hned o 4 a pol tyzdna.
@hwiezdinka tak dufam :D ja budem len teraz 2 tyzdne po kyrete a uz mi to pride ako cela vecnost 😒
@miruska11 viem presne, ake nekonecne je to cakanie! nech rychlo bezi ten cas cakania 🙂
@hwiezdinka presne tak :D normalne sa mi tuto noc snivalo ze uz prisli 🙂 sibe mi z toho 🙂
Ahojte a ako dlho ste krvácali? Ja som potratila 10.11. sama doma. Od 10 teho som 6 dní krvácala potom pár dní špinila a zase od dnes krvácam ☹ Nasadili mi nejaké lieky ( Flow sa volajú) na 12 dní a potom vraj zase dostanem menzes. Oooch už mám toho vymieňania plné zuby ☹

@julka82 dakujem za podporu uz sa neviem dockat kedy mi pridu.. dufam ze cim skor.. a ze ziadna velka bolest ako to niektore opisuju.. uvidime.. 🙂 kazda sme ina 🙂