Som tehotná a mám zápal vaječníka. Ako neprísť o bábo?
Caute baby...mam problem...predvcerom som si robila test a je pozitivny problem nieje v tom ze je pozitivny lebo na babetko sa obaja velmi tesime...problem je v tom ze hned vcera som sla ku svojej gynekologicke a ta mi povedala ze vyzera to tak ze som tehotna ale ze mi nemoze nic potvrdit pretoze to moze zistit az od 6 tyzdna...vraj ten plod sa moze a nemusi ujat a ze bude to vediet az o tyzden....a orem toho mam teraz dost silny zapal laveho vajecnika tak mam strach aby to nejak neovplyvnilo to moje tehotenstvo...naozaj neviem co mam robit ..mam strasne velky strach ze o to babo pridem..je to mozne??

•
17. apr 2009A potom ozaj sa v tom vyznajme...
0
tak tomu už fakt nechápem. podla mna je dobré jesť všetko ako doteraz len proste to neprehánať len s jedným jedlom.ale ked sa to strieda tak je to podla mna oky doky.
kacka a ty si si v práci či domka???
ja ešte pol hodku a pojdem dom. teda domov ako domov len na izbu domov pojdem až v nedelu na dva tri dni.
drahý ma dnes zasa nočnú hore pod chopkom ale kedže tu prší tak k nemu nejdem lebo by som iba namokla a prechladla. taký čas na spanie je že ma len tak ukladá.ked prídem tak si pospím fajne.
kacka a ty si si v práci či domka???
ja ešte pol hodku a pojdem dom. teda domov ako domov len na izbu domov pojdem až v nedelu na dva tri dni.
drahý ma dnes zasa nočnú hore pod chopkom ale kedže tu prší tak k nemu nejdem lebo by som iba namokla a prechladla. taký čas na spanie je že ma len tak ukladá.ked prídem tak si pospím fajne.
ahojte kocky 🙂 Tak dnes som myslela ze uz je tu ms...take hrozne bolesti....ale nakoniec je to len take slabulinke spinenie...hnedy vytok 🙂 Nikdy som to nemala pred ms..myslite ze mozem byt tehu?
nie mimi este som netestovala...akosi som neverila ze by som mohla byt tehu...az teraz mam nadej ked neprisla ms ale len spinenie
Začni písať odpoveď...

Odošli