Som tehotná, alebo v tom bude problém?
Dobry den zeny, chcela by som sa tu poradit bez zbytocnych blbych komentarov.. Mam pravidelnu MS za kazdych okolnosti presne na den.. Tento raz ale neprisla, Mala som ju dostat 6.maja a stale nic.. toto sa mi este nestalo.. ale strasne ma bolia krize ked lezim na bruchu mam pocit akoby mi na nich niekto sedel ale Ms stale nikde.. a okrem bolesti krizov nemam ziadne priznaky ze by mala MS prist.. akurat ma sem tam par krat za den pichne v podbrusku, a neviem spavat, chodim spat okolo 3rano a uz o 6 sa budim vyspata co u mna nie je zvykom..posledna menstruacia bola tiez trocha divna lretoze som nemala ziadne bolesti co ja zvyknem hlavne v podbrusku, a nebola extra silna, ako niekedy bola silnejsia ale asi jeden den potom to bolo celkom slabe.. a mam uz asi 2 mes. Vytok taky do biela a je hustejsi ako obvykle ale nie hrudkovity a bez zapachu a je ho viac ... robila som si ,,mamatest,, a ukazal uplne ale uplne slabu druhu ciarku proste vidno ju ked sa poriadne pozries ale pocula som ze to niesu velmi spolahlive testy, co myslite ? Moze to byt tehotenstvo? Aj ked test neukazal istu odpoved aj napriek tomu ze meska Ms ? Alebo v tom bude nejaky iny lroblem ? Vopred Vam dakujem zienky za rady, nazory atd.. pekny den zatial
@mariska1989 😍
ahojte, dnes som si znovu robila test, no v lekarni mama test nemali, tak som zobrala iny a vysiel negativny ale Ms stale nikde ani naznak co myslite ? Co robit? 1 foto dnesny negativny a 2 foto test spraveny pred 2 dnami
@vareska1510 kup si ten cleanblue a uvidis presne 🙂
@vareska1510 ja som mala napriklad tak.ze ma.zacalo po.menze pichat v podbrusku.tak.som.si.zo.srandy urobila test a.nechala.som.ho.na wc a muz istelena wc a mu vravim.je tam.nieco.a.on.nie a ja ze dobre a idem na wc ja a skoro.ma vystrelo.:D uplne slabulililinka druha ciarka a mu vravim ty si slepý😂😂😂 do rana sme.nezaspali.a.rano.som.si.sla.kupit tei tu testy a uplne.skoro.s rannym.mocom som mala.asi.najsilnejsiu.ale stale.bola.uplne slabunka :D tak.za dva dni.to.bol vikend som.sla.do.kaufu a.kupila si test asi za 10€ a to uz bolotake vyrazne ze viac sa ani.nedalo :D 😂😂😂 a teraz mi.maju problem urcit datum porodu podla.MS :D bo.som.mala.akoby dva krat v jednom.mesiaci.:D uz aj to.mi bolo.cudne
@vareska1510 mozno skoro na digi test....na palickovom krasne 2ciarky...
@vareska1510 neberies nieco co by mohlo mat v sebe ten hormon? Alebo.aj ked je.zapal mocakov ukazuje.dve palicky vtedy.meska aj ms..... uvidis podla.tej.ms
Mne raz tiez meškali ....celkovo 5 dni uz som.sa tesila a zrazu bum :/
Mne meska uz 8 dni, nie som prechladena, ani nic neberiem
Ja som mala tiež taku slabu čiarku asi 2dni po vynechaní MS ale iba na 1teste, potom snehobiele testy a po týždni meškania mi prišla MS.... :-/
Moja gynekologicka ma plno, chce ma zobrat az v juli a to meska dost dlho, netrapilo by ma to ak by som nemala ms vzdy na cas pravidelnu ale ja mam ozaj vzdy pravidelnu.. ja uz neviem co si mysliet dufam ze cysta to nebude, mna dost bolia krize nie je to na nevydrzanie ale bolia a sem tam ma pichne aj v podbrusku alebo ma tam len boli tak pdoobne ako pri ms ale to lwn sem tam na chvilku.. tak mi nejde do hlavy preco ten prvy vysiel negativny 2x po sebe a teraz nic? 😔 ale zas je pravda ze nemam nejake ine priznaky
@vareska1510 moze sa stat ze to odchadza rakze mozes cakat ms .vyskusala by som 🍷ja som to tak mala ze mi zacal test slabnut .trvalo to tyzden kym som zacala krvacat
@v3rca11 Ale nie je to slaba ciarka na to ze mi meska ms uz 11 dni? Niektore zeny maju ovela silnejsia a to este v den ocakavanej ms
@v3rca11 ja som citala ze to moze byt cysta na vajecnikoch, ze vtedy test ukazuje falosne tehotenstvo.. neviem uz co si mysliet a termin k gynekologicke mam az o 2 tyzdne
@v3rca11 tak dobre, tak dakujem zatial pekne
Ak máš ešte tie ostatné testy tak ich odfot spolu a aký je medzí nimi rozdiel. Nemám skúsenosť ale možno si ale máš to mimomsternicové vtedy že vraj test silní úplne pomaličky ale zas si robilia digitálny a ten ukáže už keď máš ducha na teste takže toto je ťažko povedať ..ale zas sú baby ktorím hcg stúpa pomaličky .Uz len vydržať tie 2 týždne keď pôjdeš k dr
@jana65l som z Košic, a to ako funguje ? Nemam s tym vobec ziadne skusenosti.

@vareska1510 urcite. Test mas silnejsi. .kukni toto je moje .oby2 su robene v jeden den.ten navrchu z raneho a ten silnejsi poobede -bola som vtedy prekvapena ako zosilnel vtedy už aj moj uveril. A teraz drzim skoro mesacny uzlicek😊