icon

Som tehu a bolia ma kríže. Môžem si dať Voltaren thermo náplaste?

myleontina
2. mar 2015

Baby,nevladzem uz dalej na krize,v lekarni mi poradili thermo naplast voltaren,ze si ju mozem dat,ale v letaku spominaju,ze sa treba najprv poradit s lekarom.mate s tym niektora skusenosti?lebo boli to fakt dost 🤐

nikola599
3. mar 2015

Ahoj mňa tiež bolia krize a mne zakazali naplaste škodia aj keď vravia že nie . Najviac ti pomoze alpova masť keď si ju budeš dávať alebo ti správu niekto masáž na 5 minút a ulavy sa ti dosť .

katarina1984
3. mar 2015

Nerobila by som to

gumidekmomo
3. mar 2015

Mna bolievaju tiež dost krize a pomaha mi tepla kupel keď si krize prehrejem..potom je to o dost lepsie..naplaste by som zamietla...

bianca
3. mar 2015

mna seklo cca v 16 tt.Strasne daco.Premiestnovala som sa len a len 4x4 a muz ma musel z postele skotulat rano ked isiel do prace a ja som mala na podlahe matrac.Nastastie to preslo za par dni.Na tvojom mieste by som si nic nelepila bez porady s lekarom ale asi ani ten ti nebude vediet povedat na isto ci mozes alebo nie.

andromeda_ja
3. mar 2015

Dobry fyzioterapeut vie uvolnit bolest v krizoch aj u tehotnych. Zial neviem, kde sa da o tom lepsie informovat. Znama takto chodila a velmi si to pochvalovala aj po tehotenstve.

danielita18
3. mar 2015

sedavaj na fit lopte mne to pomáhaloja by som si nič také radsej nedávala

montek
3. mar 2015

Najjednoduchšie a účinné je pravidelné cvičenie zamerané na celý chrbát.Pomôže tebe ,neublíži mimču.Supef je fit lopta,cviky v sede uvolňovanie Ls obl.+pánvy.
V tehotenstve sa mení postavenie pánve,kostrče ,Ls obl.,rastie brucho ,takže nečudo ,že nás to bolí.
Držím palce 😉