icon

Som v 10. týždni a trčí mi kúsok žily na slabine

amalka1991
16. dec 2020

Ahojte. Bolelo ma presne na slabine, myslela som, ze uzlina ale pozeram ze mi tam vyrazne vycnieva asi 4cm dlha zila, ktora ma trocha na dotyk boli. Co s tym, mate skusenost? Dakujem
Som 10tt

carrot_apple
16. dec 2020

@amalka1991 určite ísť k doktorovi, dajú ti možno kompresné pančuchy, nieje to sranda... choď.ktovie či máš dobrú zrážanlivosť krvi a cirkuláciu, obeh krvi v celom tele... nechcem ťa strašiť..

amalka1991
autor
16. dec 2020

@carrot_apple mam fraxiparin

oskvarka
16. dec 2020

to su krcove zili v tehu sa stava mne doktorka predpisovala cyklotrifort a povazuje sa to za rizikove pri tehotenstve ale ja som teda nemala s tym zdravotne problemi len je to neprijemne
ten cyklotrifort pomahal.. a jest stravu obsahujucu rutin
pribrala si viac?.. mas viac vypucene brucho .. vznikne to tlak sposobovat.. ja som mala v poslednych dvoch tehotenstvach

oskvarka
16. dec 2020

este som zabudla pohanka obsahuje rutin.. a teda jednoznacne to povedz na poradni Dr nech sa to riesi.. a hlavne nech vies isto co to je

amalka1991
autor
16. dec 2020

@oskvarka tiez si myslim ze to je ono. Minule tehu mi tak napuchol pisk bolestivo. Myslim ze toto je podobne iba teraz je jasne vidiet ze to je zila. Nepribrala ja som vychrtlina... Dakujem.

oskvarka
16. dec 2020

@amalka1991 no ja som to tiez mala zo spodu ale mne tie zili bolo vidno tak ako pises..

amalka1991
autor
16. dec 2020

@oskvarka snad to neni nic vazne.

Dakujem