Som v 12. týždni a mám upchatý nos
Ahojte . Začínam 12tt tehotenstva . Už asi týždeň mám upchatý nos a neuveriteľne skriabanie oči. Stupňuje sa to tak že dnes v noci som bola stále hore kychla som si tak dvesto krát a idem si vyškriabať oči ako má svrbia. Minuly rok som mala niečo podobne užívala som livostine tiež to bolo začiatkom júna ale nepomohlo . Išla som na pohotovosť s rezaním oči a tam má poslali na očné a zistili mi zápal rohovky spojovky aj duhovky . Myslite že sa mi to opakuje tento Rok znovu a mám ísť na pohotovosť ? Ak by som nebola tehotná kúpim si volnopredanne lieky ale takto sa už predsa len bojím . Moc ďakujem za rady a pekný deň ešte želám .
Aj je to také zlé zašla by som na pohotovosť aspoň poradia ja keď som tiež bola takto tehu tak ma seklo pod lopatkou tak to bolelo nehorázne zašli sme na pohotovosť a len poradil a našťastie zabralo
to čo popisuješ vyzerá skôr na alergiu....
Toto čo popisuješ je alergia. Mala by si mat antihistamynika a hneď pri 1. príznakoch si nasadiť liečbu

lieky radsej vzdy konzultuj s dr v tehotenstve. Opytaj sa aj v lekarni, priznaj tehotenstvo a uvidis co ti poradia....