icon

Som v 12. týždni a mám upchatý nos

29. máj 2022

Ahojte . Začínam 12tt tehotenstva . Už asi týždeň mám upchatý nos a neuveriteľne skriabanie oči. Stupňuje sa to tak že dnes v noci som bola stále hore kychla som si tak dvesto krát a idem si vyškriabať oči ako má svrbia. Minuly rok som mala niečo podobne užívala som livostine tiež to bolo začiatkom júna ale nepomohlo . Išla som na pohotovosť s rezaním oči a tam má poslali na očné a zistili mi zápal rohovky spojovky aj duhovky . Myslite že sa mi to opakuje tento Rok znovu a mám ísť na pohotovosť ? Ak by som nebola tehotná kúpim si volnopredanne lieky ale takto sa už predsa len bojím . Moc ďakujem za rady a pekný deň ešte želám .

selena_luna
29. máj 2022

lieky radsej vzdy konzultuj s dr v tehotenstve. Opytaj sa aj v lekarni, priznaj tehotenstvo a uvidis co ti poradia....

dada0902
29. máj 2022

Aj je to také zlé zašla by som na pohotovosť aspoň poradia ja keď som tiež bola takto tehu tak ma seklo pod lopatkou tak to bolelo nehorázne zašli sme na pohotovosť a len poradil a našťastie zabralo

mogaa
29. máj 2022

to čo popisuješ vyzerá skôr na alergiu....

pribinak
29. máj 2022

Toto čo popisuješ je alergia. Mala by si mat antihistamynika a hneď pri 1. príznakoch si nasadiť liečbu

pribinak
29. máj 2022

@mogaa súhlasím