icon

Som v 13. týždni a veľmi vraciam

kvetka123456
31. okt 2016

Dobry vecer strasne sur e potrebujem poradit som v 13tyzdni tehotenstva strasne vriaciam vsetko co jem vyvratim uz som bola aj v nemocnici na infuziach berie. Torecan a nic nezaberam porate mi prosim

Strana
z2
petulda333
1. nov 2016

Nic nepomaha,ja som lezala 2krat v nemocnici kvoli vracaniu a ubytku vahy. Vracala som kazdych!!! 15min,uz zomna sla len zlc a krv,ani vodu som pit nemohla len gazu som namocila a kvapkala do ust a sem tam piskota a trvalo to takto intenzivne do 26tt a potom este 5t tak ze som vracala len 10krat denne

papricka33
1. nov 2016

@kvetka123456 mne bolo len v kuse zle, ale davala som si zazvorove cukriky a lizatka proti tehu nevolnosti 🙂 dostat v lekarni. Inak som jedavala skor lahke a jednoduche jedla. Suchare zabrali vzdy, nic, co prekyslovalo. Vela zeleniny, ovocia (uhorky, salat, banany- dodaju ti energiu, jablka) Ked som zvladla, tak morcaciu sunku, jogurt. Hlavne potrebujes bielkoviny (vajicka, biele maso, jogurt, tvaroh) a vitaminy (ovocie, zelenina), aby si presla aspon cez najhorsie. Este je to normalne, mne to tiez nepreslo hned po 12 tyzdni. Skus nemat nikdy prazdny zaludok. Ja som mavala hned pri posteli nejaky rozok, suchar a muza som dokopala, aby mi este do postele nosil ranajky 🙂 dost to pomahalo. Najviac mi sadla bageta s uhorkou, sunkou, tvrdym syrom a paradajkou. To som dookola ranajkovala vyse mesiaca 🙂 Hned v posteli, ako som otvorila oci. Zapila som harmancekom, alebo fenyklom. Je to dobre na zaludok. Ono ked ho mas prazdny, zvysuje sa ti tam mnozstvo kyseliny a to moze rozbehnut ten pocit na vracanie. Musis pojedat casto a pomenej. Drzim palce, nech uz je dobre 🙂

kvetka123456
autor
3. nov 2016

Ahojte som 14tyzdny a stale som nepokojna;nervozna kto mi porady dakujem

marrie5385
10. nov 2016

@papricka33 cukriky a lizatka pomahali aj mne 😉

papricka33
10. nov 2016

@kvetka123456 Skús si dať magne B6. Podľa letacika. Ja na ňom fungujem aj dnes ked som nervózna 😉 Hlavne tie vitamíny skupiny B sú dobré na nervy. Ideálne ak berieš kyselinu listovú s Beckami

Strana
z2