Som v 2. mesiaci a mám silnú stolicu
Ahojte dievčatá kcela by som sa spýtať prečo čo zjem tak takoj zvraciam som tehotná som v 2 mesiaci a bojím sa ...a ešte niečo Ket mám silnú stolicu Božem zatlačiť neublížim bábätku? Som prvá rodička a mám obavy
Kcela😆😆 hmn vsak asi mas tehotenske nevolnosti preto zvracias nie???
Ak nemáte v bruchu hydraulický lis tak mu neubližite, skúsite nejakú knihu o tehotenstve a nie kamaráta googla a lekára modrého somára
@samakta ....kcela....takoj.....ojojóóóój.....svatá ty prostoto.....si "zabila" 😝 Chúďa dieťa....čo ho ty v živote naučíš ?
@mandarinka555 primitívne 🙃
@michaellasp Skutočne ? IQ kdesi za humnami, tak mi vysvetli, čo z takého dieťaťa vyrastie ?
@mandarinka555 Nechápem tú potrebu vôbec takto verejne zhadzovať niekoho. Tiež si pomyslím svoje, ale nebudem hnusne urážať kvôli gramatike. To uz vážne nebude tvoja starosť čo ho ona naučí, respektíve nenaučí. 🙃
ahojte kocky, chcem sa spytat ci sa niektorej z vas stalo, ze by ste mali nevolnosti do 21 tyzdna, potom vsetko ok a potom by opat zacali po 3 tyzdnoch?

tehotenske nevolnosti su v tomto stadiu tehotenstva bezne, skus jest lahsie veci a castejsie, na nevolnosti pomaha zazvorovy caj (s mierou), suche pecivo, cola...skus co pomoze tebe a ak by si v sebe nic neudrzala treba povedat lekarovi, da ti lieky a nie kvoli silnemu tlaceniu na toalete sa nic nestane