icon

Som v 2. mesiaci a mám silnú stolicu

samakta
6. mar 2022

Ahojte dievčatá kcela by som sa spýtať prečo čo zjem tak takoj zvraciam som tehotná som v 2 mesiaci a bojím sa ...a ešte niečo Ket mám silnú stolicu Božem zatlačiť neublížim bábätku? Som prvá rodička a mám obavy

petamich
6. mar 2022

tehotenske nevolnosti su v tomto stadiu tehotenstva bezne, skus jest lahsie veci a castejsie, na nevolnosti pomaha zazvorovy caj (s mierou), suche pecivo, cola...skus co pomoze tebe a ak by si v sebe nic neudrzala treba povedat lekarovi, da ti lieky a nie kvoli silnemu tlaceniu na toalete sa nic nestane

sandyan
6. mar 2022

Kcela😆😆 hmn vsak asi mas tehotenske nevolnosti preto zvracias nie???

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
samakta
autor
6. mar 2022

@petamich ďakujem pekne pomohola si mi som spokojnejšía

geygang
6. mar 2022

Ak nemáte v bruchu hydraulický lis tak mu neubližite, skúsite nejakú knihu o tehotenstve a nie kamaráta googla a lekára modrého somára

mandarinka555
6. mar 2022

@samakta ....kcela....takoj.....ojojóóóój.....svatá ty prostoto.....si "zabila" 😝 Chúďa dieťa....čo ho ty v živote naučíš ?

michaellasp
6. mar 2022

@mandarinka555 primitívne 🙃

mandarinka555
6. mar 2022

@michaellasp Skutočne ? IQ kdesi za humnami, tak mi vysvetli, čo z takého dieťaťa vyrastie ?

michaellasp
7. mar 2022

@mandarinka555 Nechápem tú potrebu vôbec takto verejne zhadzovať niekoho. Tiež si pomyslím svoje, ale nebudem hnusne urážať kvôli gramatike. To uz vážne nebude tvoja starosť čo ho ona naučí, respektíve nenaučí. 🙃

valentina1984
10. mar 2022

ahojte kocky, chcem sa spytat ci sa niektorej z vas stalo, ze by ste mali nevolnosti do 21 tyzdna, potom vsetko ok a potom by opat zacali po 3 tyzdnoch?